Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

GENOPSLAG - HTX i Nykøbing F. søger underviser til fysik

CELF - Center for Erhvervsrettede uddannelser Lolland Falster

Lolland & Falster
07-05-2019
Expires
27-05-2019

GENOPSLAG

Vi søger
Underviser til fysik på Teknisk gymnasium (htx) i Nykøbing Falster pr. den 1. august 2019.

Vi er interesserede i at høre fra såvel erfarne som nyuddannede undervisere med eller uden pædagogikum. Vi er også interesseret i at høre fra ingeniører med en kandidatuddannelse.

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job for dig, der brænder for at undervise unge mennesker og tænker nyt i et dynamisk miljø, hvor der lægges vægt på pædagogisk mangfoldighed herunder brug af digitale læringsværktøjer.

Alt efter ansøgernes fagkombinationer kan der blive tale om undervisning i andre fag.


Om jobbet
Vi forventer, at du har en kandidatuddannelse eller lignende.

Hvis du kan lide at omgås unge mennesker og har lyst til at formidle din viden, er det dig, vi søger.

Du skal være parat til et job på en skole, hvor der er stor mulighed for at få indflydelse på opgaverne og den pædagogiske linje. Samtidig skal du være parat til at indgå i et aktivt lærerkollegium, der med godt humør og arbejdsomhed hjælper hinanden gennem de udfordringer, jobbet som gymnasielærer byder på.


Dine kvalifikationer
Vi forventer, at du har en kandidatuddannelse eller lignende.

Hvis du kan lide at omgås unge mennesker og har lyst til at formidle din viden, er det dig, vi søger.

Du skal være parat til et job på en skole, hvor der er stor mulighed for at få indflydelse på opgaverne og den pædagogiske linje. Samtidig skal du være parat til at indgå i et aktivt lærerkollegium, der med godt humør og arbejdsomhed hjælper hinanden gennem de udfordringer, jobbet som gymnasielærer byder på.Arbejdstid Stillingen er en fuldtidsstilling, svarende til 37 timer pr. uge.

Vi tilbyder
En spændende arbejdsplads med et behageligt og et uformelt arbejdsmiljø.

Udfordringer, ansvar og mulighed for at præge jobbet.

Meget varierede opgaver i form af undervisning, elevsamtaler, tværfagligt samarbejde samt udvikling og planlægning af egen undervisning.

Ansættelsesbetingelser

I henhold til gældende overenskomst og reglerne om Ny Løn.

Der gøres opmærksom på, at stillingen kan kræve, at skolen indhenter en børneattest i henhold til Børneattestloven.

Ansættelsessamtaler / Ansøgningsfrist
Vi forventer at afholde samtaler i uge 23, 2019.


Ansøgningsfristen er den 27. maj 2019 kl. 24.00. Vi modtager kun elektroniske ansøgninger på www.celf.dk (Job på CELF/Ledige stillinger).

Yderligere oplysninger
Ønsker du ovenstående uddybet, er du velkommen til at kontakte rektor Bo Rasmussen på telefon 6163 2890 eller mail bor@celf.dk.

Om CELF
Teknisk gymnasium er en del af CELF.

CELF - Center for Erhvervsrettede uddannelser Lolland Falster – er sat i verden for at skabe udvikling. Udvikling af unge på vej ud i livet, udvikling af voksne gennem en foranderlig verden og udvikling af medarbejdere, som stræber mod det bedste. På CELF bidrager vi til udviklingen ved at levere uddannelser med relevans og perspektiv.
CELF har afdelinger i Nakskov og Nykøbing F. CELF er en af Region Sjællands største uddannelsesinstitutioner med over 1800 årselever og 290 medarbejdere.

Beliggenhed