Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ejendomsservicetekniker med stort servicegen

UC Syddanmark, Kolding

Syd- og Sønderjylland
07-05-2019
Expires
26-05-2019

Er du ejendomsserviceteknikeren, der blandt mange forskellige opgaver kan skifte en pakning i vandhanen, sørge for at bygningernes tekniske installationer virker optimalt og sørge for at udenomsarealerne ser indbydende ud – alt sammen med et smil på læben, så er det dig, vi mangler til vores campus i Kolding.

Der er tale om en fast stilling med ansættelse fra den 1. august 2019.

Du skal primært varetage den daglige drift, det vil sige vedligeholdelse af bygninger og grønne områder på Campus Kolding, hvor der er små 600 bachelorstuderende og som rummer en stor del af vores videreuddannelse, så der dagligt kommer mange mennesker i huset.

Du skal kunne lide at arbejde både selvstændigt og i et team, hvor du vil fordele opgaverne mellem en fuldtidsansat maler og en flexjobber på fire timer pr. dag. Du vil i høj grad have indflydelse på tilrettelæggelsen af dine egne arbejdsopgaver.

Du bliver en del af afdelingen Bygningsservice og drift, hvor vi er 22 medarbejdere fordelt på vores fire campusser.

Efter planen flytter vi ind i en helt ny campus i Koldings midtby i 2021 og bliver dermed nabo til Syddansk Universitet.

Opgaver

  • Småreparationer og øvrige forefaldende opgaver.
  • Servicering af bygningernes tekniske installationer.
  • Renholdelse, vedligeholdelse af bygninger og anlæg, herunder fejning, oprydning, pasning af grønne arealer, renovation og affaldshåndtering.
  • Opstilling af møbler.

Kvalifikationer
  • Du skal være ejendomsservicetekniker helst med en håndværksmæssig baggrund.
  • Du har gerne erfaring fra en lignende stilling.
  • Du skal kunne arbejde selvstændigt, ligesom du skal kunne være en del af et team.
  • Du er pc-bruger på brugerniveau.
  • Du har kørekort.
  • Er fleksibel og initiativrig.

Din profil
Vi forestiller os, at du er serviceminded, selvstændig og fleksibel, kan sætte dig ind i nye ting og bevare overblikket. Du hviler i dig selv, og kan håndtere forandringer, samtidig med at du er pligtopfyldende og loyal.

Du kan arbejde selvstændigt og evner at prioritere og planlægge dit arbejde i samarbejde med afdelingslederen.

Vi tilbyder
Hos os får du en arbejdsplads i konstant udvikling, med højt til loftet og hvor vi omgås hinanden i en munter tone. Vi hjælper hinanden, når det kræves og er parate til at give lige det ekstra, når det kræves.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger
Har du brug for flere oplysninger, inden du sender os din ansøgning, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Lars Kirch Jensen, tlf. 7266 5174 eller lakj@ucsyd.dk

Ansøgning
Hvis du ser dig selv som vores kollega, skal du sende os din ansøgning via linket, så vi har den senest den 26. maj 2019 klokken 24.00.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den 7. juni 2019.

Om os
UC SYD uddanner lige nu ca. 6.000 studerende til professionsbachelorer, samt 6000 studerende på efter- videreuddannelsen. De bliver for eksempel administrationsbachelorer, pædagoger, sygeplejersker eller lyddesignere. Mange af dem vender tilbage for at videreuddanne sig hos os senere i livet. Samtidig forsker vi i professionernes felter og driver udviklingsprojekter i samarbejde med kommuner og organisationer. Sammenhængen mellem uddannelse, forskning og udvikling og praksis er et vigtigt pejlemærke for os.
Vi er 700 ansatte på fire campusser i Sydjylland. Vi er glade for vores regionale forankring og har et tæt samarbejde med offentlige og private organisationer. Læs mere om os på ucsyd.dk.

Beliggenhed