Vejleder til Toldstyrelsen i Aalborg/Aarhus

Skatteforvaltningen, Aalborg, Skibsbyggerivej

Nordjylland
07-05-2019
Expires
27-05-2019

Kan du yde en god og fagligt kvalificeret service gennem telefonen? Er du imødekommende, og motiveres du af at hjælpe vores borgere og virksomheder med deres toldspørgsmål?

Vejledning i told med fokus på kundeservice
Din primære opgave er at besvare generelle faglige spørgsmål om told på telefonen. Du vil også indgå i arbejdet med vejledning til private og virksomheder på andre platforme.

Toldvejledningen i Aalborg består i dag af et team på 10 medarbejdere, som arbejder med toldfaglige henvendelser fra private og virksomheder. Vi besvarer spørgsmål fra private, som spørger om alt fra flyttegods til internethandel. Når virksomheder, speditører og rådgivere henvender sig, er det ofte med tungere toldfaglige problemstillinger.

Arbejdspladsen ligger i dag i Aalborg, men flytter til Toldstyrelsens hovedkontor i Aarhus i sidste del af 2020.

Tolder, speditør eller noget helt tredje?
Det er afgørende, at du kan tilpasse din vejledning til den borger og de virksomheder, der ringer. Du skal derfor være god til at lytte til kundernes problemstillinger og hjælpe dem med at finde svar.

Dit uddannelsesmæssige afsæt kan for eksempel være i told, shipping, spedition eller kontor. Det vigtigste er dog, at du har mod på at lære den toldfaglige verden at kende og går til opgaven med positiv energi. Har du en toldfaglig baggrund, er det naturligvis en fordel – men vi kigger primært på, om du interesserer dig for kommunikation, international handel og lovmæssige problemstillinger.

Da vi arbejder efter en vagtplan, er det et krav, at du kan indgå i denne og samtidig er fleksibel. Vagtplanen dækker vores skiftende åbningstider, som ligger på hverdage mellem 9-17. Du skal kunne have mange bolde i luften samtidig med, at du kan smile i telefonen. Du er hurtig til at tilegne dig ny viden – og har lyst til det.

Endeligt skal du skal være opmærksom på, at ansættelse sker under forudsætning af, at du kan sikkerhedsgodkendes til klassifikationsgraden HEMMELIG af Politiets Efterretnings Tjeneste.

Toldvejledningen – dit nye team
I Toldvejledningen hjælper vi hinanden med at blive bedre til vores opgaver. Du vil få sparring og oplæring fra kolleger, der har en høj faglighed. Vi er Toldstyrelsens ansigt udadtil, og vi går op i, at borgerne og virksomhederne får en effektiv og professionel vejledning - og frem for alt en positiv behandling. Vi sætter stor pris på humor og en god social omgangsform, da det hjælper i en travl hverdag.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning, cv samt uddannelsespapirer senest den 27. maj 2019. Ønsker du yderligere informationer om stillingen, er du velkommen til at kontakte funktionsleder Signe Hvid Maribo på 72 37 51 70 på hverdage fra kl. 10-14.

Vi forventer at afholde samtaler den 3. juni 2019.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest

Arbejdsstedet er indtil videre Skibsbyggerivej 5, 9000 Aalborg. I forbindelse med Statens udflytningsplaner skal opgaven flyttes til Århus (Slet Parkvej) i 4. kvartal 2020. Når vores lokaler på Lyseng Alle 1 i Højbjerg er færdige, flytter vi der til.

Toldstyrelsen
’Vi understøtter smidig handel på tværs af Danmarks grænser og sikrer en effektiv toldkontrol’

Som led i regeringens plan ’Fra én til syv styrelser – Skatteforvaltningen 2021’ er SKAT den 1. juli 2018 blevet erstattet af syv nye styrelser. De nye styrelser oprettes med ansvaret for hver sin kerneopgave inden for én juridisk myndighed under Skatteministeriet, så der sikres smidigt samarbejde på tværs af alle skatteforvaltningens opgaver.

Toldstyrelsens opgave er at sikre enkel angivelse af korrekt told og effektiv forvaltning af EU’s regelsæt på toldområdet. I samarbejde med andre myndigheder arbejder vi for at forhindre illegal import og beskytte borgere og virksomheder mod farlige eller sundhedsskadelige varer som f.eks. våben og narkotika.

Vi løser fagligt krævende opgaver i komplekse processer. Vi skal samtidigt levere et højt serviceniveau og en effektiv kontrol i alle dele af opgaven. Derfor kræver vi en stærk koordinering og høj faglighed af hinanden både internt og med andre aktører, nationalt såvel som internationalt. I de kommende år har vi en vigtig opgave med at modernisere og yderligere digitalisere toldområdet som fastsat i EU's toldkodeks.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Toldstyrelsen på www.toldst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Praktisk information

Skatteforvaltningen, Aalborg, Skibsbyggerivej

 
Skibsbyggerivej 5
Telefon 72371065
Beliggenhed