Motorstyrelsen søger studentermedhjælpere til administrative opgaver

Skatteforvaltningen, Aalborg, Lauritzens Plads

Nordjylland
06-05-2019
Expires
20-05-2019

Vil du gerne kombinere dit uddannelsesforløb med praktisk arbejde indenfor administration og sagsbehandling, og har du eventuelt en glødende interesse for biler? Så er Motorstyrelsen måske noget for dig.

I Danmark sker der hvert år ny indregistrering af ca. 250.000 køretøjer, der importeres knap 20.000 brugte køretøjer, og der eksporteres knap 40.000 køretøjer. Det er Motorstyrelsens kerneopgaver at sikre, at det foregår korrekt, effektivt og nemt for alle danskere, som er afhængige af deres bil i hverdagen.

Administration og sagsbehandling
Som studentermedhjælper kommer du til at arbejde med lettere sagsbehandling samt skriftlig og telefonisk kontakt med vores kunder.

Du skal have en evne til at sætte dig ind i forskellige problemstillinger og er ikke bange for at spørge om hjælp, hvis du kommer i tvivl. Du skal være i stand til at arbejde selvstændigt og systematisk med dine opgaver.

Du skal være indstillet på at kunne arbejde 8-10 timer om ugen.

En ordentlig arbejdsplads, hvor du kan være med til at forme fremtiden
Vi tilbyder et job i Motorstyrelsen, som er en relativ ny organisation, der stadig er under udvikling. Du vil blive en del af et miljø, hvor faglig sparring og videndeling værdsættes. Udviklingen og nye trends indenfor autobranchen stiller krav til vores ekspertise og evne til at agere fremsynet. De mange spændende og udfordrende arbejdsområder går hånd i hånd med vores høje faglighed.

I Motorstyrelsen praktiserer vi ordentlighed, og vores adfærd og opgaveløsning tager udgangspunkt i værdierne udsyn, faglighed, ansvarlighed og samarbejde. Vi forventer, at du er en passioneret ambassadør for vores værdier.

Arbejdssted
Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted bliver Lauritzens Plads 1, 9000 Aalborg.

Ansøgning og kontakt
Ansøgning med CV og eksamenspapirer bedes sendt via linket ”søg stillingen” senest 20. maj 2019. Tiltrædelse: Så hurtigt som muligt eller 1. august 2019.

Hvis du vil vide mere om stillingen kan du kontakte Funktionsleder Aina Daugberg på tlf. 7238 8504.

Der vil blive indhentet straffeattest i forbindelse med ansættelse.

Praktisk information

Skatteforvaltningen, Aalborg, Lauritzens Plads

 
Lauritzens Plads 1
Telefon 72388504
Beliggenhed