Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kommunikationsmedarbejder til Parkmuseerne

Statens Museum for Kunst

Storkøbenhavn
06-05-2019
Expires
23-05-2019

Parkmuseerne søger en kommunikationsmedarbejder (15 t/ugen) med en skarp profil inden for kommunikation og kampagneudvikling

Parkmuseerne er et markedsføringssamarbejde mellem seks væsentlige museer i området omkring Kongens Have, Botanisk Have og Østre Anlæg (SMK, Statens Naturhistoriske Museum, Den Hirschsprungske Samling, Arbejdermuseet, Davids Samling og Rosenborg Slot). Museerne søger en dygtig kommunikationsmedarbejder til at administrere samarbejdet mellem museerne og til at varetage udviklingen og driften af kampagner for Parkmuseerne hen over året med et fokus på udvikling af kommunikation i forhold til danske og internationale turister. Kampagnerne foregår i et spænd mellem presse, digitale medier og betalt markedsføring, og som kommunikationsmedarbejder kommer du hele vejen rundt om kommunikationen.

Arbejdsopgaver
Vi søger en kommunikationsmedarbejder, der kan skabe stor opmærksomhed med få virkemidler. Du skal være ekstremt selvkørende, da du i udgangspunktet sidder alene med arbejdsopgaverne i Parkmuseerne.

Som kommunikationsmedarbejder skal du:

• Udvikle Parkmuseernes synlighed på tværs af medier og kanaler
• Udvikle og gennemføre kampagner
• Håndtere henvendelser fra presse og brugere på sociale medier
• Være ansvarlig for den interne kommunikation mellem Parkmuseerne
• Have en sekretærfunktion for Parkmuseernes styregruppe og formandsskab

Udviklingen af Parkmuseernes kommunikation og markedsføring gennemføres i tæt samarbejde med medarbejdere på alle Parkmuseerne – og med direkte reference til Parkmuseernes styregruppe, der består af direktører på de seks museer. Som kommunikationsmedarbejder i Parkmuseerne bliver du en del af kommunikationsafdelingen på SMK, hvis direktør er formand for Parkmuseerne.

Kvalifikationer
Du er et erfarent kommunikationsmenneske med en sans for helhedsorienteret kommunikation og kampagner, og du kan bidrage til at skabe opmærksomhed og engagement omkring nogle af hovedstadens vigtigste kulturinstitutioner. Som kommunikationsmedarbejder er din rolle at udvikle kampagner – og omdanne ideerne til helt konkrete tiltag og begivenheder.

Du har:

• En stærk faglighed inden for kommunikation
• Et godt netværk inden for kunst og kultur
• Erfaring med kommunikation og markedsføring på digitale medier
• Erfaring med medieplanlægning og analyse
• Relevant akademisk uddannelse
• Relevant erhvervserfaring
• Gode samarbejdsevner
• Engagement og overskud

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelse i henhold til gældende AC-overenskomst.

Stillingen som kommunikationsmedarbejder er en stilling på 15 timer ugentlig. Arbejdsdagene fastlægges efter aftale.

Arbejdsstedet er Statens Museum for Kunst, Sølvgade 48-50, 1307 København K.

Tiltrædelse 1. august.

Hvis du bliver tilbudt stillingen, skal du fremvise en straffeattest. Ansættelse sker med forbehold for museets godkendelse af eventuelle informationer, der måtte fremkomme i forbindelse med straffeattesten.

Ansøgningen
Du søger jobbet via vores e-rekrutteringssystem på SMK's hjemmeside www.smk.dk, hvor du under "jobs på SMK" følger anvisningerne.

Du modtager en automatisk udsendt mail som kvittering for vores modtagelse af din ansøgning mv.

Vi skal have modtaget din ansøgning med CV senest 23. maj.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 22.

Organisation
SMK er en statsinstitution under Kulturministeriet og Danmarks hovedmuseum for billedkunst.

Vil du vide mere?
Har du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Lise Korsgaard (vicedirektør og kommunikationschef, SMK) eller Mikkel Bogh (direktør, SMK, og formand for Parkmuseerne).

SMK ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund og opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.Beliggenhed