Sygeplejerske 32 timer på hverdage til plejecentret Christians Have

Christians Have, kommunal del

Storkøbenhavn
06-05-2019
Expires
27-05-2019

Der er ansat to sygeplejersker på Christians Have, det er den ene af disse stillinger der er blevet ledig til besættelse snarest. Stillingen er på 32 timer på hverdage og den klasificeres som selvtilrettelægger. Din funktion vil være at have det sygeplejefaglige overblik og arbejde understøttende for hjælpere og assistenters faglighed. Vi arbejder med kompetenceskemaer og kompetenceudvikling. For et år siden fik vi nyt omsorgssystem, FSIII og VAR praktiske procedurer i sygeplejen, dette arbejdes der på at opnå færdigheder i for alle ansatte. Sygeplejerskerne har samarbejde med plejehjemslægen og aftaler på de månedlige møder hvilke emner der skal undervises i.

Jobmiljø

Huset er opdelt i 7 bo-grupper, de 5 med hver 10 beboere og 2 med hver 15 beboere. Hver bo- gruppe drives efter leve- bomiljø idéen, hvor alt det der foregår i en hver familie også foregår her. Der er hjælpere og assistenter fast tilknyttet til hver bo- gruppe. Vi uddanner mange elever og sygeplejestuderende og dette arbejde vil du forventes at deltage i. Der afholdes beboergennemgange med deltagelse af terapeuter, diætist og det faste personale.

Kvalifikationer

  • Du har en bred erfaring gerne fra hjemmepleje, læge praksis eller medicinsk afdeling.
  • Du er god til at danne dig et overblik og til at tilrettelægge din arbejdsdag selvstændigt.
  • Du er god til at samarbejde med mange forskellige faggrupper.
  • Du er en dygtig kommunikator og kan tale med beboere, pårørende og personale.
  • Du er god til at lære fra dig.
  • Du har en klinisk vejleder uddannelse eller har lyst til at tage en.
  • Du er god til at dokumentere og kender FSIII

Løn

Efter gældende overenskomst og erfaring.

Vil du vide mere?

Er du velkommen til at kontakte daglig leder Caroline Nøjgaard eller institutionsleder Kirsten Bjerregaard 56182470.

Ansøgning Der indkaldes til samtaler efter aftale.

I Solrød Kommune gør vi en forskel sammen med borgerne. Vi arbejder for at virkeliggøre byrådets vision om, at Solrød skal være det bedste sted at leve og bo. Som arbejdsplads er vi et fællesskab, hvor vi løfter opgaverne på tværs af institutioner og afdelinger, og hvor du som medarbejder er en vigtig medspiller. Vi er i bevægelse og har hele tiden fokus på at lære og blive bedre. Vi tager ansvar for at løse opgaverne med blik for helheden, og du har som medarbejder indflydelse på løsningen af opgaverne og på din arbejdsplads.

Praktisk information

Christians Have, kommunal del

 
Christians Torv 124
Telefon
Beliggenhed