Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dedikerede undervisere til socialrådgiveruddannelsen i Nykøbing F

Campus Storstrøm - Nykøbing F. - Socialrådgiver, Pædagog, Sygeplejerske, Leisure Management og Kanti

Lolland & Falster
03-05-2019
Expires
03-06-2019

Har du erfaring med socialt arbejde i praksis eller centrerer din viden sig om det psykologiske felt? Og brænder du for at formidle denne viden til de studerende på socialrådgiveruddannelsen i Nykøbing F.? Så er det en af disse to stillinger du skal søge.

Socialrådgiveruddannelsen søger nemlig nu, to dygtige og nærværende adjunkter eller lektorer. En til stillingen i socialt arbejde og en til stillingen i psykologi. Begge skal varetage undervisning på grunduddannelsen samt efter- og videreuddannelsen.

På Professionshøjskolen Absalon er det vores ambition at levere engagerende undervisning. Vi er overbeviste om, at det har afgørende betydning for, at vores studerende deltager aktivt i undervisningen. Engagerende undervisning er også afgørende for, at vores studerende færdiggør deres uddannelse, og kan være med til fortsat, at sikre velfærd i Region Sjælland. Derfor er vi meget optagede af at finde dygtige undervisere.

Din profil
Du har kendskab til et eller flere områder indenfor socialt arbejde eller områder, hvor der arbejdes med sociale problemstillinger. Det er derfor vigtigt, at du kan genkende dig selv i følgende profil:

Du er en dygtig kommunikator og en stærk formidler. Du ved, hvor vigtigt det er som underviser, at være en god kommunikator. Derfor er det helt naturlig for dig at tilpasse og differentiere din undervisning til netop den målgruppe, du står overfor, så budskaberne i din undervisning når ud til målgruppen. Du evner at gøre din faglige formidling forståelig og relevant.

Du er løsningsorienteret. Hvis du bliver udfordret, er du løsningsorienteret i din tilgang, og ser muligheder og forskellige perspektiver frem for begrænsninger, hvad enten der er tale om en ekstern oplægsholder, der må aflyse i sidste øjeblik, eller fx at lokalet du skal undervise i er blevet dobbeltbooket.

Positiv af natur. Dit positive humør smitter af på dine omgivelser, også i travle tider. Du er god til sparring, og har et åbent og imødekommende syn på din arbejdsplads, dine kolleger og dine arbejdsopgaver.

Derudover forventer vi, at du:
Til stillingen i socialt arbejde

  • Er uddannet socialrådgiver med en kandidatuddannelse, master eller lign.
  • Har erfaring med socialt arbejde fra praksis inden for fx børne- og unge-, udsatte- eller beskæftigelsesområdet.

Til stillingen i psykologi
  • Har en kandidatuddannelse, der centrerer sig om det psykologiske felt.
  • Har erfaring med og forståelse for at arbejde med sociale problemstillinger i praksis.

Dine arbejdsopgaver
Som underviser på socialrådgiveruddannelsen vil du både skulle varetage fagspecifik og tværfaglig undervisning, forskning og efter- og videreuddannelse. Konkrete arbejdsopgaver, der skal løses i forbindelse med ovenstående kunne være:

Undervisning af fremtidens socialrådgivere. Du vil komme til at udvikle, planlægge og gennemføre undervisning på socialrådgiveruddannelsen samt på efter- og videreuddannelsen. Dette sker i tæt sammenspil med de studerende, og i samarbejde med såvel interne som eksterne partnere og aftagere.

Digitalisering som en del af hverdagen. Du vil i samarbejde med dine øvrige kollegaer, blive involveret i at anvende og udvikle forskellige processer omkring digitale læringselementer, til brug for hele socialrådgiveruddannelsen.

Alt efter dine kvalifikationer vil du blive ansat som adjunkt eller lektor.

På Absalon ser vi adjunkturet som en uddannelsesstilling. Det understøtter vi gennem Absalons lektorkvalificeringsforløb, som alle nyansatte adjunkter deltager i, og alle får tilknyttet en vejleder.

For at blive ansat som lektor forudsætter det en positiv lektorbedømmelse inden for stillingstrukturens anvendelsesområde. Du har mulighed for at søge merit på baggrund af tidligere erhvervede kompetencer og kvalifikationer. Dette vil blive drøftet i forbindelse med rekrutteringsprocessen.

Du kan læse mere om rammerne for ansættelse som adjunkt eller lektor i vores stillingsstruktur her. (https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=203627)

Dine kollegaer
Socialrådgiveruddannelsen i Nykøbing F. danner rammen for ca. 350 socialrådgiverstuderende. Her udbyder vi uddannelsen med en ordinær studiestruktur samt en særlig struktureret studieform også kaldet ”e-læring”. Vi er en gruppe på 12 engagerede og udviklingsorienterede undervisere og en uddannelsesleder. Teamet består af undervisere i henholdsvis samfundsfag, psykologi, jura og socialt arbejde. Vi sætter pris på en respektfuld og uformel tone i et seriøst samarbejde, hvor vi har store ambitioner for uddannelsens udvikling.

Sådan ansøger du
  • Ansættelse sker efter gældende overenskomst på statens område, og der er mulighed for at forhandle tillæg i henhold til Ny løn
  • Den ene stilling udbydes som fastansættelse og den anden som tidbegrænset ansættelse i et år med mulighed for forlængelse. Fordelingen af disse afgøres i ansættelsesprocessen. Begge stillinger er på fuld tid
  • Vi vil gerne have, at du begynder senest den 15. august 2019
  • Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen, kan du kontakte uddannelsesleder Ann-Britt Lærkedahl 7248 2974
  • Ansøgning og relevante bilag sendes via vores rekrutteringssystem her (https://phabsalon.dk/om-professionshoejskolen-absalon/ledige-stillinger/) eller ved at klikke på ”Søg stillingen” til højre på denne side senest den 3. juni 2019
  • Ansættelsessamtaler forventer vi bliver afholdt først i uge 24

Vi ønsker, at medarbejderstaben afspejler det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, kulturel og etnisk baggrund til at søge stillingen.

Om Absalon
Professionshøjskolen Absalon er Region Sjællands største uddannelsesinstitution med 11 forskellige professionsbacheloruddannelser fordelt på i alt otte byer i regionen. Vores ambition er at bidrage til øget velfærd og vækst i Region Sjælland gennem fremragende uddannelser og rollen som regional udviklingspartner. Vores studerende og samarbejdspartnere er det ubestridte centrum for vores arbejde, lige som vi lægger vægt på at være en rigtig god, fællesskabsbaseret og udviklende arbejdsplads. Vi er 750 medarbejdere, og vi har 8.300 studerende på vores uddannelser og 3.500 i efter- og videreuddannelse.

Beliggenhed