Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Har du overblikket over videnskabelig information på de sundhedsfaglige uddannelser?

Campus Næstved - Ergoterapeut, Fysioterapeut, Bioanalytiker, Sygeplejerske, Offentlig administration

Sydsjælland inkl. Møn
03-05-2019
Expires
15-05-2019

Bliv en del af Absalons bibliotek og vær med til at bidrage til, at vores studerende og ansatte på Campus Næstved oplever service af høj kvalitet. Vi har brug for dig der hurtigt får styr på bibliotekets mange services og har lyst til at formidle videnskabelig information.

På Professionshøjskolen Absalon har vi en målsætning der siger ”At sætte de studerende i centrum”. Biblioteket yder derfor en høj service for at opfylde målet. På den måde oplever de studerende, at der på deres campus er et fremragende studiemiljø med plads til faglighed og sociale fællesskaber.

Din profil
Vi søger dig som kan se sig selv i følgende profil:

Du har styr på det sundhedsfaglige univers. Du har en bred erfaring med søgning i tidsskriftsdatabaser, brug af referenceværktøjer m.v. Du er på pletten til at løse problemet, hvis der er noget, der giver udfordringer. Derudover har du gerne erfaring og kendskab til bibliotekssystemet CICERO.

Du har det store overblik i løsningen af dine arbejdsopgaver. Du formår i løsningen af dine opgaver at træffe kvalificerede beslutninger og omsætte dem til handling. Du er ansvarsbevidst og struktureret, og har erfaring med at planlægge og følge op på dine egne arbejdsopgaver. Du bevarer roen selv i travle perioder. Du er en teamplayer og har lyst til at arbejde i et meget åbent miljø med mange studerende ind og ud af biblioteket, med der af følgende mange spørgsmål. Som person er du fleksibel, aktiv, udadvendt og en god kollega.

Du brænder for at undervise og formidle viden til de studerende. Du trives med at undervise både i auditoriet og i mindre grupper. Du ved hvordan et stof skal formidles og du evner at sætte dig ind i niveau, formål og relevans.

Derudover forventer vi os, at du:

  • Har en grunduddannelse som bibliotekar, eller tilsvarende relevant uddannelse, gerne med en akademisk overbygning, cand.scient.bibl.

Dine arbejdsopgaver
Som informationsspecialist i biblioteket på Campus Næstved vil en typisk arbejdsuge for dig indeholde følgende opgaver:

Formidling af bibliotekets ressourcer. Vi har rigtig mange brugere i biblioteket, så en stor del af dit arbejde vil være at formidle bibliotekets ressourcer til forskere og studerende. De har brug for din professionelle vejledning og support, og særligt har vores forskergruppe brug for hjælp til søgninger i danske og udenlandske databaser. Du skal sammen med dem indgå i udarbejdelse af søgeprofiler m.v. Du vil også få en rolle i opsætning af alert, denne op sætning er med til at lette arbejdet i forhold til søgninger, da de automatisk giver besked om nye artikler inden for søgeområdet.

Udlåns- og chatvagter. Du skal i samarbejde med de øvrige ansatte på biblioteket dække udlånsvagter og chatvagter. Medarbejdere og studerende har mulighed for at booke en bibliotekar til hjælp med diverse søgninger.

Udvikling. Du er med til at udvikle og forbedre det fysiske og digitale tilbud til bibliotekets brugere, samt med til at udvikle og optimere bibliotekets mange services til Absalons studerende og ansatte.

Dine kollegaer
Du vil blive en del af Absalons bibliotek som dækker alle vores 8 lokationer. Til dagligt vil du blive en del af biblioteket på Campus Næstved, hvor du skal samarbejde med den anden informationsspecialist, der arbejder på biblioteket her.

Vi afholder ca. 4 fællesmøder årligt, hvor hele biblioteket er samlet, og i den forbindelse mødes vi rundt omkring på de forskellige campus. Derudover er der flere forskellige arbejdsgrupper, der arbejder med forskellige områder, som du kan blive en del af.

Du vil få fast ansættelsessted på Campus Næstved.

Sådan ansøger du
  • Ansættelse sker efter gældende overenskomst på statens område og der er mulighed for at forhandle tillæg i henhold til Ny løn.
  • Stillingen er på fuld tid og vi vil gerne have at du begynder senest den 1. august 2019.
  • Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Søren Hansen Biblioteksleder mail: sha@pha.dk mobil: 72481070
  • Ansøgning og relevante bilag sendes via vores rekrutteringssystem her (https://phabsalon.dk/om-professionshoejskolen-absalon/ledige-stillinger/) eller ved at klikke på ”Søg stillingen” til højre på denne side senest den 15. maj 2019.
  • Vi forventer at afholde samtaler den 20. maj 2019.

Vi ønsker, at medarbejderstaben afspejler det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, kulturel og etnisk baggrund til at søge stillingen.

Om Absalon
Professionshøjskolen Absalon er Region Sjællands største uddannelsesinstitution med 11 forskellige professionsbacheloruddannelser fordelt på i alt otte byer i regionen. Vores ambition er at bidrage til øget velfærd og vækst i Region Sjælland gennem fremragende uddannelser og rollen som regional udviklingspartner. Vores studerende og samarbejdspartnere er det ubestridte centrum for vores arbejde, lige som vi lægger vægt på at være en rigtig god, fællesskabsbaseret og udviklende arbejdsplads. Vi er 750 medarbejdere, og vi har 8.300 studerende på vores uddannelser og 3.500 i efter- og videreuddannelse.

Beliggenhed