Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

2 kommunikationsmedarbejdere til Aalborg Universitet København (barselsvikariater)

Aalborg Universitet

Storkøbenhavn
01-05-2019
Expires
19-05-2019

På Aalborg Universitet København (AAU CPH) søger vi to dygtige kommunikationsmedarbejdere til to barselsvikariater på hver 37 timer i 10 måneder med evt. mulighed for forlængelse.

Stillingsbeskrivelse
Vi tilbyder et alsidigt job, hvor du er med til at sikre en professionel og målrettet kommunikationsindsats for AAU CPH. Du bliver en del af et lille team, Kommunikation CPH, som består af to medarbejdere samt et par dygtige studentermedhjælpere. Vi har fokus på samarbejde, service og smarte løsninger i vores hverdag, hvor vi arbejder tæt sammen med kollegaer fra hele organisationen.

Om jobbet
Kommunikation CPH arbejder med at udvikle, facilitere og sikre en høj kvalitet i kommunikationen på campus. Vi varetager både den interne og eksterne kommunikation, herunder bl.a. rekrutteringsarrangementer, produktion af nyheder og publikationer, web og intranet, sociale medier og infoskærme. Det indebærer formidling til mange forskellige målgrupper, lige fra studerende til forskere og den brede offentlighed.

Sammen med den anden kommunikationsmedarbejder i temaet bliver du ansvarlig for at:

 • være redaktør på intranet og hjemmesider (både på engelsk og dansk). Herunder at producere nyheder og tekster, opdatere, vedligeholde og videreudvikle siderne
 • være redaktør på AAU CPH’s sociale medier. Herunder at udvikle og producere indhold til primært Facebook og Instagram
 • planlægge, koordinere og eksekvere vores store rekrutteringsarrangementer Åbent Hus og Studiepraktik
 • udvikle og eksekvere kampagner – fx i forbindelse med Åbent Hus
 • udarbejde danske og engelske studieguides og andre trykte publikationer
 • producere nyheder og tekster til diverse platforme
 • producere indhold til vores udendørs storskærme
 • udarbejde grafiske produkter, herunder plakater, foldere og invitationer
 • tilrettelægge, filme og klippe korte film i forskellige formater f.eks. til sociale medier
 • være AAU CPH’s pressekontakt og samarbejde med pressemedarbejdere på AAU i Aalborg
 • rådgive kollegaer om diverse kommunikationsspørgsmål

Vi forventer ikke, at du mestrer hele paletten, men du skal som minimum have erfaring med 5-6 af ovenstående ansvarsområder. Stillingerne bliver besat, så de to profiler sammen kan løfte teamets opgaver. Stillingerne er placeret i Fælles Service CPH, som er den centrale administrative enhed på AAU CPH, og refererer direkte til campuschefen.

Om dig
Du har en relevant uddannelse inden for kommunikation eller journalistik og minimum 3 års erfaring fra et lignende job. Du er skarp til at producere indhold til forskellige medier og målgrupper, og trænger igennem med dit budskab, ligesom du evner at følge opgaverne til dørs enten selvstændigt eller i samarbejde med andre. Desuden trives du med et varieret job i en kompleks politisk styret organisation, hvor du har mange opgaver på bordet på én gang.

Vi lægger særlig vægt på, at du:
 • er en dygtig tekstforfatter, som kan producere tekster til forskellige målgrupper
 • har erfaring med at arbejde i CMS (vi bruger InfoGlue, men forventer ikke, du har arbejdet i det før)
 • har erfaring med at producere indhold til en yngre målgruppe på sociale medier – primært studerende og gymnasieelever
 • har erfaring med Adobe-pakken, primært InDesign, Photoshop og After Effects
 • er en god projektleder, som kan organisere, planlægge og koordinere Åbent Hus og Studiepraktik
 • kan producere idéer og udkast til forskellige kommunikationsprodukter selvstændigt og i samarbejde med øvrige interessenter
 • behersker skriftlig dansk og engelsk på et højt niveau.

Som person er du serviceminded, god til at samarbejde og i stand til at arbejde hurtigt og effektivt. Du har et godt humør og møder din omverden med en positiv og imødekommende tilgang.

Vi tilbyder
Vi tilbyder en spændende stilling på et universitet og en campus i rivende udvikling, hvor du får mulighed for at sætte dit fingeraftryk på kommunikationen.
AAU CPH udgør Aalborg Universitets forsknings- og uddannelsesaktiviteter i Københavnsområdet. Vi er en moderne campus, som tilbyder en problembaseret, tværfaglig og erhvervsrettet studieform. Vi huser ca. 3.000 studerende og mere end 500 ansatte, hvoraf en stor del af både de studerende og ansatte har international baggrund.

Spørgsmål
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Signe Halvorsen på telefon 9940 3721 / e-mail: stha@adm.aau.dk eller Mette Asbjørn på telefon 99402581 / e-mail: mva@adm.aau.dk

Begge stillinger ønskes besat 1. august 2019 eller snarest derefter.
Der afholdes ansættelsessamtaler i uge 23.

Læs mere om AAU CPH på www.aaucph.dk

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning iht. overenskomst for akademikere i Staten. Der ydes rådighedstillæg til stillingen. Der er mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg.

Der er 3 måneders gensidig prøvetid i stillingen.

Aalborg Universitet skal modtage din ansøgning elektronisk vedhæftet CV, eksamensbevis og anden relevant dokumentation. Åbn linket "søg stillingen online" og udfyld ansøgningsformularen.

AAU ønsker at afspejle det omgivende samfund og har diversitet som en kerneværdi. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Stillingsnummer
1041338

Ansøgningsfrist
19/05/2019

 

Beliggenhed