Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

EUC Nordvest søger Trainee

EUC Nordvest, Kronborgvej

Nordjylland
25-04-2019
Expires
15-05-2019

Som et led i realiseringen af en omfattende digitaliseringsstrategi er en traineestilling med fokus på digitalisering af eksisterende undervisningsforløb oprettet på EUC Nordvest.

Stillingen er som udgangspunkt på fuld tid. Der er tale om en 2-årig projektstilling, men med mulighed for fast ansættelse.

Vi forventer, at du har afsluttet en relevant uddannelse på minimum KVU-niveau. Om du er f.eks. multimediedesigner, har en uddannelse inden for interaktionsdesign eller en bachelor inden for informatik er ikke altafgørende. Det vigtigste er, at du kommer med ny viden om digital læring, har rigtig gode kommunikationsevner og forstår vigtigheden af, at institutionens digitale undervisningsmaterialer opleves som professionelle, spændende og lærerige.

Du er fortrolig med tidens software. Vi anvender It’s Learning, Moodle og Sharepoint som platforme. Under traineeforløbet vil du dels opnå erfaring i konkret produktion af digitale læremidler, du vil blive tilbudt relevant efteruddannelse, og du vil få tilknytning til specifikke lærerteams i sprint af 4-6 måneders varighed. Organisatorisk refererer stillingen til institutionens digitaliseringschef, som desuden er daglig leder for IT-driftsafdelingen.

Der er adgang til leje af attraktiv kollegiebolig under traineeforløbet.

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelsesdato: Snarest mulig eller efter aftale.

Aflønning sker i henhold til gældende bestemmelser og aftaler med Finansministeriet. Vi opfordrer alle uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. Vi gør opmærksom på, at der indhentes børneattest.

Ansøgning
Ansøgningsfrist 15. maj 2019.
Din ansøgning skal sendes digitalt til os. Vær opmærksom på, at linket åbner i et nyt vindue, hvor du kan vedhæfte dokumenter. Emnefeltet skal udfyldes med: Job1913. Send ansøgning her.

Yderligere information
Vil du vide mere om stillingen kan du kontakte direktør Hans Chr. Jeppesen på hj@eucnordvest.dk. Angiv venligst Trainee i emnefeltet.

Om EUC Nordvest
EUC Nordvest udbyder undervisning og andre ydelser inden for tekniske og merkantile erhvervsuddannelser, teknisk gymnasium, handelsgymnasium, landmandsuddannelsen, erhvervsfiskeruddannelsen, arbejdsmarkedsuddannelser og øvrige efter- og videreuddannelser. Vi er på EUC Nordvest ca. 280 ansatte fordelt på flere adresser i Thisted, Nykøbing Mors, Fjerritslev og Thyborøn.

Beliggenhed