Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedsassistent til Plejecenter Aabo, Center for Ældre

Bornholms Regionskommune

Bornholm
24-04-2019
Expires
15-05-2019

Vi søger en social- og sundhedsassistent på Plejecenter Aabo. Der er tale om en fast stilling på gennemsnitlig 24,5 timer pr. uge fortrinsvis i aftenvagt. Der er arbejdsweekend hver 2. weekend. 

Aabo arbejder aktivt på at være et plejecenter, hvor livet leves. Hvor beboere, deres familier og medarbejdere i fællesskab skaber et miljø, der er båret af en respektfuld, venlig og tålmodig omgangstone. Den enkelte beboer skal fortsat være ”herre i eget hus” og kunne bibeholde egne vaner og traditioner. Plejecentret skal være præget af de beboere, der bor der. 
Det er beboernes hjem og det er dem, der skal sætte dagsordenen.
Vi er ved at omlægge ældreområdet til en rehabiliterende organisation, det betyder at personalet arbejder rehabiliterende, så beboerne kan fastholde eller udvikle deres færdigheder så længe som muligt. 
Vi er i gang med at implementere borgernær dokumentation, hvilket betyder, at vi dokumenterer på tablets sammen med beboeren. Der skal være en konstant dialog mellem medarbejder og beboer om, hvilke ønsker og forventninger, beboeren har til livet/hverdagen/denne dag og hvordan de i fællesskab, i samarbejde med beboernes familier/netværk og evt. frivillige kan få opfyldt så mange ønsker som muligt. Beboeren er eksperten i sit eget liv, hvorfor vi selvfølgelig respekterer selvbestemmelsesretten. Vi lægger vægt på samarbejde og fleksibilitet.
Kommunens ældrepolitik er grundlaget for vores daglige virke sammen med beboerne, deres pårørende og øvrige samarbejdspartnere.
Vi har samarbejde med lokalområdet i form af børnehaver, forretninger og frivillige organisationer samt Trygfondens besøgshunde.
Den 1. januar 2018 begyndte vi at lave mad i vores egne nybyggede køkkener og vi arbejder derfor med at skabe Leve-bo miljø på Plejecenter Aabo.

 

Vi forventer, at du udover relevant uddannelse:
•    Har hjertet på rette sted, og udviser imødekommende adfærd og respekt for den enkelte beboer og dennes pårørende
•    Viser engagement og med et positivt livssyn tager del i den igangværende udvikling med fokus på Ældrepolitikkens vision om at skabe relationer i et Leve-bo miljø
•    Kan arbejde selvstændigt i et tæt tværfagligt samarbejde med dine kollegaer og samarbejdspartnere – altid med beboerne i centrum og kerneopgaven i fokus
•    Er bevidst om egen faglig kompetence og kontinuerlig udvikling af denne
•    Er stabil og kan agere i en travl hverdag med godt humør
•    Er bevidst om vigtigheden af egen måde at kommunikere på
•    Kan anvende IT på brugerniveau
•    Kan, eller har mod på at lære, at køre en minibus hvis du har kørekort

 

Kan du genkende dig selv i denne beskrivelse, er det måske dig vi skal byde velkommen som vores nye kollega på Aabo.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse. Der vil blive indhentet straffeattest ved ansættelse. 

Ansættelsen er på 24,5 timer og ledig pr. 1. juli 2019 og muligvis tidligere. 

Praktisk information

Send din ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse, via vores rekrutteringsserver, sådan at vi har modtaget den senest den 15. maj 2019.

Ansættelsessamtaler vil foregå i uge 21.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Ann-Lizet Letholm Kofod på 56924804 eller 30180471.

Center for Ældre  

Center for Ældre er en af Bornholms største arbejdspladser med sine ca. 1.000 ansatte, og vi er blandt de fremmeste i Danmark indenfor vores område. En høj faglighed og villighed til at tænke utraditionelt og innovativt fører ofte til, at vi finder nye perspektivrige løsninger.

Med et konstant fokus på det enkelte menneske som eksperten i sit eget liv, arbejder vi blandt andet med Borgernær Dokumentation, hvor journalføringen sker i nuet, sammen med borgeren og indtastes elektronisk på enten PDA, tablet og/eller computer. I Center for Ældre arbejder vi tværfagligt og rehabiliterende med udgangspunkt i borgerens mål, ønsker og drømme.

Vi samarbejder på tværs af centrets enheder med borgerne, deres familier og et stort netværk af frivillige. Det sker for at kunne imødekomme den enkeltes ønske om at leve et helt, aktivt og meningsfuldt liv - med så stor grad af selvstændighed og selvbestemmelse som muligt.

Hvis du bliver en del af holdet hos Center for Ældre, får du masser af muligheder for selvudvikling og uddannelse. Sammen med dig tror vi på at vi kan få vores visioner for fremtiden og værdier for hverdagen til at leve.

Bornholms Regionskommune

Bornholms Regionskommune er en stor organisation med ca. 3.500 medarbejdere, og samtidig en unik kommunal arbejdsplads: Vi udgør en region for sig og arbejder med strategier og projekter, som danske kommuner normalt ikke kan. Vi har ansvar for områder som turisme og erhvervsudvikling, og står selv for internationale samarbejder og EU-programmer. Vi har visionære planer for øens fremtid. Ikke mindst drømmen om at skabe et CO2-neutralt samfund baseret på bæredygtig og vedvarende energi.

På www.brk.dk kan du læse mere om Bornholms Regionskommune.

På www.brk.dk/taetsammen kan du læse om projekt Tæt sammen, hvor vi sætter fokus på kultur, fælles identitet og samarbejde, ved at beskrive de mange former for samarbejde i 12 fortællinger om regionskommunen.

Drømmer du om at bo og arbejde på Bornholm?

Målt på naturscenerier og kulturarv er Bornholm Danmarks rigeste kommune. Beregnet i minutter eller kilometer er vi ganske tæt på hovedstaden, men opgjort i sol, klipper og sandstrande - eller i tryghed, nærvær og livskvalitet - er vi en helt anden verden. Vi ved, at potentielle tilflyttere har brug for information, råd og vejledning, og derfor er du velkommen til at kontakte vores tilflytterkonsulent, Rune Holm. Han kan bl.a. fortælle, hvordan han kan hjælpe med at skaffe et job til din ægtefælle.

Kontakt Bornholms tilflytterkonsulent Rune Holm, 30 21 88 80, rh@bornholm.biz, Læs mere på Http://næstestopbornholm.dk/

Beliggenhed