Uddannelsesleder til snedkeruddannelsen

Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier

Vestjylland
16-04-2019
Expires
03-06-2019

Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier
søger en uddannelsesleder til snedkeruddannelserne (møbel-, bygnings- og maskinsnedker), da vores dedikerede uddannelsesleder efter 18 år har valgt at gå på efterløn.
Dine opgaver vil primært bestå i at være leder for de 10 undervisningsrelaterede medarbejdere i snedkerafdelingen, planlægge og kvalitetssikre undervisningen og være budgetansvarlig for snedkeruddannelserne.

Derudover er det vigtigt, at du vil trives med at være opsøgende hos virksomheder, organisationer og andre interessenter i og omkring branchen, med henblik på at præge snedkeruddannelserne lokalt og samtidig medvirke til at få flere elever til at vælge snedkeruddannelserne på Herningsholm.

Vores ambition er, at snedkeruddannelserne på Herningsholm fortsat skal have en stærk position og kendetegnet ved høj kvalitet i undervisningen.

Du bliver en del af et hold med 11 andre kompetente uddannelsesledere, der alle leder en eller flere forskellige erhvervsuddannelser, og du vil referere til uddannelseschef Martin Lyhne Holmgaard. Ydermere vil du være en del af en større ledergruppe på i alt ca. 30 ledere, der varetager områder som gymnasieledelse, skolehjem, kantine, økonomi, bygningsforvaltning mm.

Din hverdag vil i høj grad bære præg af fleksibilitet og frihed under ansvar.

På grund af stor søgning til snedkeruddannelserne på Herningsholm har bestyrelsen netop besluttet, at igangsætte en 1200 m2 tilbygning af snedkerafdelingen. Denne proces vil du naturligvis have medindflydelse på i forhold til indretning, maskinopstilling osv.

Det vægter højt at du:

  • har en snedkerfaglig uddannelse (erhvervs og/eller videregående uddannelse)
  • har et stort netværk i snedkerbranchen i Midt og Vestjylland og gerne bredere
  • er vedholdende i løsningen af opgaverne alene og sammen med andre
  • er udviklingsorienteret og samtidig interesseret i drift (økonomi, planlægning, pædagogik m.v.)
  • kan og har lyst til at undervise, da gode relationer med eleverne er vigtigt
  • er nysgerrig på den faglige og teknologiske udvikling, som præger snedkeruddannelserne
  • har ledelseserfaring med tydelighed, ordentlighed og rammesætning som nøgleord og har lyst til både at lede ”opad” og ”nedad” i organisationen
  • kan sætte retning og sammen med dine medarbejdere nå de fastsatte mål

Vil du vide mere:
Kan du finde flere oplysninger om Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier på: www.herningsholm.dk. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte Martin Lyhne Holmgaard på tlf. nr.: 2542 4540 eller mlh@herningsholm.dk.

Tiltrædelse, løn- og ansættelsesvilkår:
Tiltrædelse 1. august 2019 eller efter nærmere aftale. Ansættelsen sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og den forhandlingsberettigede organisation. Der er en attraktiv pensionsordning på 18%.

Ansøgningsfrist og ansættelsesprocedure:
Der er ansøgningsfrist mandag d. 3. juni 2019 kl. 9.00.

Du kommer i betragtning til jobbet ved at sende ansøgning og relevant dokumentation via knappen "søg jobbet". Skulle der opstå problemer, kan du kontakte Heidi Bentzen på tlf. 7213 4552.

Vi afholder 2 samtalerunder. Mellem første og anden samtalerunde vil der blive gennemført en profilanalyse af de kandidater, der indkaldes til anden samtalerunde.

Alle interesserede, uanset personlig baggrund, opfordres til at søge stillingen.

Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier er:
En uddannelsesinstitution med ca. 430 ansatte med adresser i Herning, Ikast og Hammerum. Vi udbyder en bred vifte af forskellige tekniske, merkantile og landbrugsrettede erhvervsuddannelser, de gymnasiale uddannelser HHX og HTX, 10. klasse og kursusvirksomhed m.v.

Praktisk information

Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier

 
Lillelundvej 21
Telefon 72134500
Beliggenhed