Jurist til sagsbehandling i Arts Studier, Aarhus Universitet

Aarhus Universitet

Østjylland
12-04-2019
Expires
02-05-2019

Arts Studier søger en jurist til uddannelsesjuridisk sagsbehandling i afdelingen Studienævnsbetjening og Uddannelseskvalitet (SNUK). Tiltrædelse 1. juni 2019 eller snarest derefter.

Studieadministrationen på Arts
Arts Studier betjener studerende, studieledelse, uddannelses- og studienævn for fakultetet Arts, og tager aktivt del i videreudviklingen af områdets uddannelser og rammerne herfor. Afdelingen Studienævnsbetjening og Uddannelseskvalitet består af 29 medarbejdere i to teams, og vores kerneopgaver er sagsbehandling, sekretariatsbetjening af uddannelsesnævn og studienævn, understøttelse af curriculumudvikling og studieordningsrevisioner og af kvalitetsarbejdet generelt. Sagsbehandlerteamet arbejder desuden i mindre teams inden for særlige typer af sager.

Forandring er en del af vores hverdag, og det er derfor vigtigt, at du har gåpåmod og er indstillet på skiftende opgaver og samarbejdsrelationer. Vi tror på, at vi når længst, når vi arbejder sammen og deler viden med hinanden. Vi forventer, at du har lyst til at være med til at videreudvikle studieadministrationen, da vi hele tiden arbejder på at optimere vores opgaveløsning.

Opgaver og samarbejde
Hver uge modtager Arts Studier lidt over 100 ansøgninger om dispensation og merit. Det er derfor afgørende, at vi arbejder effektivt, hurtigt og grundigt, og at du vil indgå i sagsbehandlerteamets optimeringsprojekter, der har til formål at skabe effektive sagsforløb, som balancerer tid og kvalitet. Som sagsbehandler indgår du i et politisk og fagligt system og det er vigtigt, du har blik for sammenhænge og afhængigheder i relation til det faglige miljø og inden for studieadministrationen. Sagsbehandling forudsætter, at du har en udpræget evne til at stille skarpt og skabe overblik uden at miste detaljerne af syne, har analytisk sans og stærke kommunikative kompetencer på dansk og engelsk, særligt på skrift.
Som en del af studieadministrationen på Aarhus Universitet skal du forvente at løse en række administrative opgaver, som oftest vil være systembaseret. Det er derfor vigtigt, at du arbejder systematisk og effektivt og har flair for it-systemanvendelse. Vi lægger endvidere stor vægt på ordentlighed og venlighed.

Vi forventer, at du har solid erfaring med offentlig forvaltning og gerne studieadministration, samt at du har en juridisk kandidatuddannelse.

Vi arbejder sammen i hele studieadministrationen for at videreudvikle vores opgaveløsning og studieadministrative systemanvendelse. Vi nedsætter arbejdsgrupper, der arbejder på tværs af fakulteter til procesforbedring, dokumentation, vidensdeling samt analytiske udredninger. Du får mulighed for at deltage og eventuelt tovholde sådanne arbejdsgrupper internt i Arts Studier eller på tværs af studieadministrationen på Aarhus Universitet. Vores arbejds- og samarbejdsformer og vores metoder udvikles og forbedres således løbende, og vi lægger derfor vægt på, at du er udviklingsorienteret, ansvarsbevidst og fleksibel, at du har stærke samarbejdsevner og er interesseret i at indgå i parløb med kolleger.

Studieadministrationen på Arts sætter en ære i at agere proaktivt, i at levere en kompetent og venlig service over for studerende og i at indgå i et respektfuldt og ligeværdigt samarbejde med vores kolleger på fakultetets institutter. Vi forventer, at du kan håndtere løbende henvendelser og prioritere mellem forskellige typer af opgaver.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation (AC).

Stillingen er på fuld tid, og vi tilbyder blandt andet skønne kolleger, udfordrende opgaver, som du selv kan være med til at præge og udvikle og flekstid.

Arbejdsstedet er Tåsingegade 3, Aarhus C.

Den samlede studieadministrationen på Arts omfatter ca. 100 medarbejdere fordelt på områderne:

  • Vejledning og Information
  • Efter- og Videreuddannelse
  • Karriere
  • Undervisnings- og Eksamensadministration
  • Studienævnsbetjening og Uddannelseskvalitet.

Se yderligere information om Arts på: www.arts.au.dk

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til afsnitsleder Sarah Barfoed, sb@au.dk, tlf. 21 62 15 95.

Samtaler forventes afholdt i uge 20.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Faculty of Arts
Arts er et af fire hovedområder på Aarhus Universitet.
Arts bidrager til Aarhus Universitets forskning, talentudvikling, videnudveksling og uddannelser.
Med omkring 500 videnskabelige medarbejdere, 260 ph.d.-studerende, 10.500 bachelor- og kandidatstuderende samt 1.500 studerende på efter/videreuddannelse udgør Arts et stærkt og mangfoldigt forsknings- og uddannelsesmiljø.
Arts består af Institut for Kommunikation og Kultur, Institut for Kultur og Samfund, Danmarks institut for Pædagogik og Uddannelse, Center for Undervisningsudvikling og Digitale Medier. Enhederne huser hver især stærke fagmiljøer og danner udgangspunkt for interdisciplinær forskning og uddannelse.
Fagmiljøerne og uddannelserne på Arts indgår i internationale samarbejder og har et fælles mål om at bidrage til udviklingen af viden, velfærd og kultur i interaktion med det omgivende samfund.

Læs mere på www.arts.au.dk


Om Aarhus Universitet
Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 39.000 studerende og 8.000 medarbejdere (årsværk) med en årlig omsætning på 6,6 mia. kr. Læs mere på www.au.dk

Ansøgningsfrist:
2. maj 2019

 

Praktisk information

Aarhus Universitet

 
Tåsingegade 3
Telefon -
Beliggenhed