Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kommunikationsrådgiver til Institut for Agroøkologi, Aarhus Universitet

Aarhus Universitet

Midtjylland
11-04-2019
Expires
26-05-2019

Fristes du af et job med frihed, ansvar, selvstændighed og kreativitet? Og vil du være med til at tegne Institut for Agroøkologi udadtil?
Så er du måske vores nye kollega!

Hvem er vi?
Institut for Agroøkologi er en del af Aarhus Universitet. Vores forskning skaber viden om emner med betydning for fødevareproduktionen, miljøet, naturen og samfundet. Effekter af og tilpasning til klimaforandringer, fødevarers effekt på klima, miljø og natur, samspillet mellem landbruget og miljøet, jordkvalitet, innovative produktionssystemer og udvikling af biomasse er blot nogle af de aktuelle emner, som instituttets forskere arbejder med. Forskningen danner basis for uddannelse og en omfattende rådgivning af myndighederne.

Institut for Agroøkologi har 270 medarbejdere fordelt på lokaliteter i Foulum, Flakkebjerg og Askov.

Ønsker til vores nye kollega

 • Du har en baggrund i journalistik eller kommunikation – meget gerne kombineret med en jordbrugsvidenskabelig baggrund
 • Du ved hvordan medierne arbejder og historier skabes
 • Du forstår videnskabeligt stof og kan omsætte det til noget, der er nærværende, forståeligt og interessant – også for lægmand
 • Du er produktiv, fleksibel, lærenem og iderig
 • Det tæller også positivt, hvis du er god til engelsk, interesserer dig for fotografering, video, o.l.

Dine opgaver
 • Synliggørelse af instituttets aktiviteter udadtil blandt andet ved at omskrive videnskabelige artikler til mere populærvidenskabelige til det eksterne nyhedsbrev – lejlighedsvis suppleret med korte videoer
 • Håndtering af henvendelser fra pressen og støtte til forskerne i deres møde med pressen
 • Støtte til institutledelsen, herunder formulering, kommunikation og udførelse af instituttets strategiske indsatser
 • Indgå i projektsammenhænge med behov for større kommunikativ indsats
 • Intern kommunikation med ansvar for det interne nyhedsbrev og nyhedsflowet på intranettet
 • Vedligeholdelse, opdatering og ideudvikling af instituttets hjemmeside, herunder styrkelse af SoMe-indsatsen

Din nye hverdag
Som kommunikationsrådgiver får du stort ansvar, men også meget frihed til selv at forme din hverdag. Du kommer til at indgå i foraer med kommunikationsmedarbejdere fra andre enheder ved Aarhus Universitet, hvilket giver gode muligheder for kollegial sparring og udvikling.

Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads med dedikerede og fagligt stærke kollegaer, hvor vi prioriterer godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen. Vi har en uformel tone og lægger vægt på åbenhed, samarbejde og feedback. Du får gode udviklingsmuligheder og stor fleksibilitet, således at du kan balancere faglige ambitioner og privatliv.

Arbejdssted
Arbejdspladsen ligger Blichers Allé 20, 8830 Tjele, men der vil også være arbejdsdage på vore afdeling i Flakkebjerg ved Slagelse.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte institutleder Erik Steen Kristensen, tlf. 20910371 eller mail erik@agro.au.dk eller sekretariatsleder Birgit S. Langvad, tlf. 23310430 eller mail langvad@agro.au.dk.

Du kan finde mere om instituttet på www.agro.au.dk/

Formalia
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante organisation.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Om Aarhus Universitet
Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 39.000 studerende og 8.000 medarbejdere (årsværk) med en årlig omsætning på 6,6 mia. kr. Læs mere på www.au.dk

Ansøgningsfrist:
26. maj 2019

 

Beliggenhed