Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Glasvasker til Institut for Biomedicin (barselsvikariat)

Aarhus Universitet

Østjylland
11-04-2019
Expires
25-04-2019

Til laboratorieopvasken på Institut for Biomedicin søges en ny kollega, til opvask og andre forefaldne arbejdsopgaver.

I laboratorieopvasken vil du beskæftige dig med opvask af glasvarer (som primært vaskes i maskine) og andet udstyr fra laboratorier. De forefaldne opgaver kan være hjælp til afrydning og oprydning i te-køkkener og modtagelse af pakker. Du får en grundig introduktion til opgaverne, så erfaring er ikke nødvendig. Stillingen kan evt. passes ved siden af studier, hvis du kan få de faste mødetider til at passe ind.

Vi tilbyder en 20 timers stilling, som er fordelt på 5 arbejdsdage, blandt gode kolleger, i et behageligt arbejdsmiljø. Så er du serviceminded og i besiddelse af et godt humør, så er det dig vi søger.

Stillingen er et barselsvikariat frem til 31. marts 2020 med mulighed for forlængelse.

Tiltrædelse fra 15. maj eller snarest muligt.

Yderligere oplysninger i forbindelse med stillingsopslaget kan fås ved henvendelse til Morten Pless (pless@biomed.au.dk).

Ansættelsesgrundlag
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante organisation og fællesoverenskomst.

Ansøgning
Din ansøgning skal indeholde følgende:

  • Ansøgning
  • Curriculum Vitae
  • Angivelse af uddannelse (kopi af relevante eksamensbeviser)
  • Referencer/anbefalinger kan uploades særskilt i e-rekrutteringssystemet

Vi henviser til fakultetets Vejledning for ansøgere (http://health.au.dk/om-health/ledige-stillinger/ansaettelsesprocedurer-paa-health/Vejledning-for-ansøgere_-_teknisk-administrative-stillinger).

Ansøgninger, der indsendes på anden vis end via vores online ansøgningsformular eller som modtages senere end ansøgningsfristen, vil ikke blive taget i betragtning.

Alle interesserede opfordres til at søge uanset personlig baggrund.

Om Aarhus Universitet
Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 39.000 studerende og 8.000 medarbejdere (årsværk) med en årlig omsætning på 6,6 mia. kr. Læs mere på www.au.dk

Ansøgningsfrist:
25. april 2019

 

Beliggenhed