Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afsnitsledende Overlæge til Psykiatrisk Ambulatorium Østerbro, Psykiatrisk Center København

Psykiatrisk Center København

Storkøbenhavn
11-04-2019
Expires
03-05-2019

Psykiatrisk Ambulatorium Østerbro er en del af Psykiatrisk Center København (PCK), Region Hovedstadens Psykiatri (RHP). PCK er Danmarks største psykiatriske center med en lang række almene og specialiserede tilbud. Centret er kendt for at være i front med nye behandlingstilbud, som udspringer af den anerkendte forskning, der udføres i centret.

Vi søger en afsnitsledende Overlæge til et dynamisk ambulatorium godt i gang med omstilling fra DPC og OP til at arbejde efter F-ACT modellen. F-ACT (Fleksible Assertiv Community Treatment) tilbyder behandling af høj intensitet – (en fælles opsøgende og vedholdende behandlingsindsats), samt en lav intensitet – (en kombination af udgående og ambulatorie behandlingsindsats) – dette alt efter patientens varierende behov. Udover 3 F-ACT teams består ambulatoriet af et velfungerende OPUS team.

Stillingen som afsnitsledende Overlæge er ledig til besættelse pr. 1. juni 2019 eller snarest muligt derefter.

Psykiatrisk Ambulatorie Østerbro har til huse i et fælles center beliggende i dejlige lokaler på Strandboulevarden 96. Der er cirka 60 medarbejdere, og vi har til stadighed knap 800 patienter i behandling.

Vi tilbyder en dynamisk, udfordrende arbejdsplads med gode faglige udviklingsmuligheder på et højt niveau. Centeret behandler primært patienter med skizofreni, skizotypi, bipolar lidelse og sværere personlighedsforstyrrelse og med behov for en tværfaglig behandlingsindsats.

Du vil deltage i udvikling og ledelsesarbejde sammen med hele ledergruppen i PCK med vægt på faglig udvikling til gavn for såvel patienter som personale.

Det kliniske personale på centeret består foruden læger af psykologer, sygeplejersker, ergoterapeuter og socialrådgivere. Der holdes daglige møder i F-ACT team og ugentligt behandlingskonference med deltagelse af alle behandlere. Der er gode muligheder for tilknytning til forskningsmiljø efter interesse.

Vi ønsker at du

  • Er speciallæge i psykiatri
  • Har gode samarbejdsevner
  • Har erfaring med ambulant behandling og planlægning af forløb
  • Har ledelseserfaring, eller gerne vil ledelse.
  • Har undervisningserfaring
Vi tilbyder
  • Et spændende job, hvor du i høj grad har mulighed for at præge indholdet
  • Mulighed for at kombinere klinisk arbejde med ledelse og forskning
  • Spændende og ambitiøse kollegaer
  • Mulighed for lederuddannelse efter behov
PCK er en universitetsafdeling og varetager derfor undervisning af medicinstuderende og læger i postgraduate lægelige uddannelsesstillinger på alle niveauer. Forskningserfaring, akademisk interesse og psykoterapeutisk erfaring vil være en fordel.

Om Psykiatrisk Center København (PCK)
PCK har mere end 1300 ansatte og et optageområde på cirka 430.000 borgere dækkende Københavnerområderne Østerbro, Indre By, Nordvest, Nørrebro, Frederiksberg og Vanløse. Centeret er organisatorisk placeret i Region Hovedstadens Psykiatri, og geografisk placeret på Rigshospitalsmatriklen, Bispebjerg, Gentofte og Frederiksberg Hospitaler, samt i en række ambulante enheder i optageområdet.

Vi behandler affektive lidelser, skizofreni, andre psykoser, komplekse neuropsykiatriske lidelser samt personlighedsforstyrrelser. Centeret har en række specialområder så som: Psykoterapi, angst, OCD, affektive lidelser, sexologi, neuropsykiatri, herunder psykiatrisk vurdering ved epilepsikirurgi, liaison, ældrepsykiatri og militærpsykiatri. Centret rummer Kompetencecenter for Affektive lidelser og Kompetencecenter for Selvmordsforebyggelse, sidstnævnte i samarbejde med PC Amager.

Læs mere om Region Hovedstadens Psykiatri og Psykiatrisk Center København på www.psykiatri-regionh.dk
Løn og ansættelsesforhold er i overensstemmelse med gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Klinikchef Birte Smidt på tlf.nr.: 26 64 88 22 eller på e-mail: birte.smidt@regionh.dk
eller til ledende Sygeplejerske Tina Pedersen på tlf. nr.: 27 53 86 49 eller på e-mail: tina.petersen@regionh.dk

Ansøgning
Ved ansøgning om ansættelse vil bedømmelse af ansøgeren ske på baggrund af ansøgerens oplysninger om egne kompetencer inden for de 7 kompetenceområder, jf. vejledning for faglig bedømmelse af ansøgere til overlægestillinger i Region Hovedstaden.

Ansøgningen bedes bilagt CV samt dokumentation for formelle og faglige kompetencer.

Ansøgningen skal være os i hænde senest fredag d. 3. maj 2019 kl. 12.00. Ansættelsessamtaler vil finde sted snarest derefter.

Beliggenhed