Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Læringskonsulent til Smag for Livet - Med smagen som brobygger

UCL Niels Bohrs Allé

Fyn
05-04-2019
Expires
22-04-2019

Vi søger en barselsvikar til læremiddeludvikler og aktiv formidler i projekt "Smag for Livet - Med smagen som brobygger"

Smag for Livet er et forsknings- og formidlingscenter uden mure med forskere, formidlere, kokke og undervisere fra en lang række danske institutioner. Sammen besidder centret en stærk tværfaglig viden inden for smag, formidling, børn og unge, læring, gastrofysik og madlavning. Alt, hvad centret udfører, bliver dokumenteret og gjort frit tilgængeligt for andre. Se mere på www.smagforlivet.dk.

Centret har særligt fokus på de fødevarefaglige erhvervsuddannelser og grundskole (udskoling), såvel som lærer- og pædagoguddannelserne, hvortil skal udvikles og implementeres undervisning, formidling og events. Alt sammen med fokus på smag som både indhold og metode til læring. Alle undervisningsaktiviteter integreres i Smag for Livets læringsapp - Fag med Smag.

Vores ene læringskonsulent/adjunkt skal på barsel, derfor søger vi en barselsvikar. Vikaren skal skal indgå i centrets tværinstitutionelle team for udvikling af digitale læremidler og bred folkelig formidling. Vikarens ansættelse overlapper tidsmæssigt med læringskonsulentens, hvormed sikres overdragelse af vikaropgaver.

Vikarens opgaver kan variere i løbet af ansættelsesperioden, men som udgangspunkt udgøres af at:

 • udvikle indhold til lærings-app’en - Fag med Smag inden for grundskole og erhvervsskole
 • afprøve indhold til lærings-app’en i samarbejde med centrets øvrige medarbejdere
 • producere undervisningsmaterialer til professionshøjskoler og erhvervsuddannelser samt didaktisere eksisterende materialer til flere uddannelsesniveauer i samarbejde med centrets øvrige medarbejdere
 • støtte projektets øvrige deltagere i udvikling og udformning af undervisningsmateriale og læringsaktiviteter
 • planlægge og deltage i folkelige formidlingsevents
 • løse øvrige ad hoc projektopgaver for Smag for Livet og UCL’s forskningsafdeling Anvendt Forskning i Pædagogik og Samfund.

Til stillingen påkræves en uddannet og erfaren lærer, som skal kunne dokumentere erfaring med:

 • undervisning og didaktik inden for mad og smag på grundskoleniveau og evt. andre uddannelsesniveauer
 • udvikling af læremidler

Derudover prioriteres ansøgere, der har:

 • en akademisk kandidatgrad
 • erfaring med at indgå i tværfaglige projekter
 • erfaring med forskningsprojekter inden for pædagogik/didaktik

Ansættelsesvilkår

Barselsvikariatet er på 10 måneder fra den 1. juni 2019 til den 31. marts 2020, og vi vil gerne have at du starter hurtigst muligt. Stillingen er på 37 timer i gennemsnit pr. uge.

Du vil dagligt referere til projektkoordinator Mikael Schneider og projektleder og lektor Liselotte Hedegaard og skal arbejde sammen med deltagere i hele centret.

Du vil blive ansat efter overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation (AC) samt Bekendtgørelse om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie og Journalisthøjskole.

Stillingen er omfattet af principperne om NyLøn.

Du vil blive ansat som adjunkt uden mulighed for lektorkvalificering. Hvis du er positivt bedømt som lektor i henhold til Professionshøjskolernes stillingsstruktur sker ansættelsen som lektor.

Hvis en du har en anden uddannelse/baggrund, så ansættes efter den pågældende overenskomst eller organisationsaftale.

Arbejdssted

Du bliver ansat i afdelingen Anvendt Forskning i Pædagogik og Samfund, UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole, Niels Bohrs Alle 1, 5230 Odense M.

Dit primære tjenestested vil være UCL’s lokaler på Kold College, Landbrugsvej 55, 5260 Odense S. Efter nærmere aftale mellem dig og din nærmeste leder, angives DPU i Emdrup også som tjenestested, hvor det forventes at du lægger regelmæssige arbejdsdage her.

Du må desuden forventes en vis rejseaktivitet inden for Danmark.

Medarbejderen vil dagligt referere til projektkoordinator Mikael Schneider og projektleder, lektor Liselotte Hedegaard og skal arbejde sammen med deltagere i hele centret.

Spørgsmål

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte projektkoordinator, Mikael Schneider, tlf.: 40101948, e-mail: misc1@ucl.dk eller projektleder, Liselotte Hedegaard, tlf.: 21546930, e-mail: lihe4@ucl.dk.

Vi inviterer og holder ansættelsessamtaler umiddelbart efter ansøgningsfristen er udløbet.

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning senest den 22. april 2019. Din ansøgning skal indeholde cv, dokumentation for relevante eksaminer samt beskrivelse af kvalifikationer.

Beliggenhed