Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sektionsleder til Sektion for Digitalisering og Optimering i SCIENCE Økonomi på Danmarks største naturvidenskabelige forsknings- og uddannelsesinstitution

KU SCIENCE FAK SEK

Storkøbenhavn
05-04-2019
Expires
23-04-2019

Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet – i daglig tale SCIENCE – søger en sektionsleder til Sektion for Digitalisering og Optimering fra den 1. juni 2019, eller snarest muligt.

Om SCIENCE
På SCIENCE bidrager vi med løsninger på de store udfordringer, som Danmark står overfor i en verden under hastig forandring med øget pres på naturressourcerne og markante klimaforandringer. Vi er en institution med stolte traditioner og masser af historie, og vi lever af at tænke nyt og sprænge rammerne. Med et budget på godt 3 milliarder, 4.500 ansatte på 11 institutter og et fakultetssekretariat samt 9.500 studerende fordelt på 21 bacheloruddannelser og 33 kandidatuddannelser udgør SCIENCE mere end en tredjedel af Københavns Universitet.

Om stillingen
Vi søger en sektionsleder, som kan være med til at sætte dagsordenen for den digitale udvikling på SCIENCE, og som kan bidrage til at arbejde systematisk med den løbende optimering af de administrative ressourcer og processer der understøtter kerneopgaven. Et vigtigt element i arbejdet bliver at sikre, at gevinsterne indtænkes i de initiativer, der igangsættes.

Stillingen er nyoprettet, og den nye sektionsleder vil få ansvaret, sammen med økonomichefen, for at bemande sektionen. Det forventes, at sektionen til at starte med vil bestå af yderligere tre medarbejdere. Selvom sektionen er nyoprettet, ligger der allerede en række opgaver i stillingen, som den nye sektionsleder får ansvaret for:

 • at varetage den daglige personaleledelse og faglige styring af sektionen
 • at sikre en samlet indsats på SCIENCE omkring koordinering af digitale initiativer.
 • at sikre en fokuseret og systematisk indsats ift. arbejdet med løbende at optimere den administrative understøttelse af kerneopgaverne.
 • at styrke fakultetets forandringsevne og optimere processerne og samarbejdet omkring administrative udviklingsprojekter
 • at levere professionel rådgivning og støtte til organisatoriske udviklingsprojekter
SCIENCE Økonomi, som sektionen er forankret i, består af yderligere to sektioner med en samlet bemanding på ca. 35 medarbejdere. Det forventes, at der vil være et stort samarbejde med særligt budgetsektionen i forhold til gevinstrealisering og koordinering af opgaver i forhold til digitalisering.

Din profil
Vi søger en sektionsleder med tyngde. Derfor stiller vi store krav til din baggrund. Den ideelle kandidat har:
 • relevant akademisk uddannelse
 • stærke analytiske kompetencer og en høj faglighed og erfaring inden for projekt- og procesledelse i en stor og kompleks organisation
 • kompetencer til at udvikle både medarbejdere og digitaliseringsydelser og gennemføre forandringer, der skaber arbejdsglæde for medarbejderne og værdi for institutterne
 • erfaring med digitalisering i komplekse organisationer
Det vil være en fordel, hvis du har et godt kendskab til KU’s projektmodel og universiteternes struktur, men det er ikke et krav for at søge stillingen. Solid erfaring med projektledelse og gennemførelse af organisatoriske forandringer er et krav og skal dokumenteres. Det kan være både gennem uddannelse og gennem præsentation af opgaver, hvor du har opnået konkrete mål for din organisation gennem din projektledelse og opgavevaretagelse.

Vi lægger desuden vægt på, at du har de rette personlige egenskaber:
 • at du er ansvars- og kvalitetsbevidst
 • at du motiveres af personaleledelsesopgaven
 • at du er serviceminded, arbejdsom og energisk
 • at du er robust og træffer ledelsesmæssige beslutninger, når det er nødvendigt
Som leder og person er du motiverende og samarbejdsorienteret. Fagligt er du inspirerende, så du i samarbejde med dine medarbejdere og den øvrige organisation kan understøtte SCIENCE’s institutter med den bedst mulige service.

Vilkår for ansættelsen
Ansættelsen sker på fuld tid som chefkonsulent i henhold til overenskomst for Akademikere i Staten. Aflønning sker i henhold til AC-overenskomst og udgør for tiden mellem kr. 43.879 og 46.214 om måneden før pension (17,1 %). Der vil være mulighed for forhandling af yderligere tillæg efter kvalifikationer.

SCIENCE er en attraktiv og fleksibel arbejdsplads, der lægger vægt på kontinuerlig faglig og personlig udvikling. Vi stræber efter en passende balance mellem arbejds- og privatliv og tilbyder gode muligheder for at tilrettelægge arbejdet fleksibelt.

Din ansøgning
Er du interesseret i stillingen, skal du sende en elektronisk ansøgning med bilag via Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget) senest d. 23. april 2019.

Ansættelsessamtaler vil finde sted i uge 18.

Yderligere oplysninger
Spørgsmål til stillingen kan rettes til økonomichef René Niehues Birch, tlf. 23 74 84 58.

Universitetet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Beliggenhed