Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Konsulent til HR Udvikling i Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi

Nordsjælland
03-04-2019
Expires
16-04-2019

Konsulent til HR Udvikling i Nordsjællands Politi

Helsingør, Nordsjællands Politi

Vil du stå i spidsen for udviklingen af lederne i Nordsjællands Politi, har du både dybde og bredde og imponerende relationelle kompetencer – så er du måske vores nye kollega i HR Udvikling?

Vi kan tilbyde
Som konsulent i HR Udvikling i Nordsjællands Politi vil du blive en del af en spændende organisation, som du kan være stolt af – og du vil få en central rolle med stor indflydelse og en bred samarbejdsflade. Stillingen indeholder en god kombination af udviklings- og driftsopgaver, og du vil i løsningen af dine opgaver indgå i et tæt samarbejde med kredsens ledere på alle niveauer samt Rigspolitiet. Dine primære arbejdsopgaver bliver, at:

- Drive kredsens ledelsesudviklingsprojekt, herunder at udvikle og implementere konkrete tiltag, der skal sikre høj ledelseskvalitet i Nordsjællands Politi.
- Drive politikredsens ledertræningsprogram og rekruttere nye ledertalenter.
- Facilitere dialogmøder for medarbejder- og ledergrupper.
- Drive og sparre med lederne omkring MUS og LUS processer.

Derudover vil du i samarbejde med dine kollegaer i HR Udvikling løfte en bred palette af HR udviklingsopgaver. Du kan forvente en fleksibel arbejdsplads med et stærkt arbejdsfællesskab, engagerede kollegaer og en hverdag med godt humør og høje grin.

Vi søger
En glad og dygtig kollega, der brænder for ledelsesudvikling og som trives i en politisk styret organisation og en tempofyldt hverdag. Vi ønsker en kollega med:

- Relevant uddannelse på kandidatniveau.
- Bred erfaring inden for HR udviklingsområdet.
- Stærke kompetencer inden for ledelsesudvikling, herunder erfaring med at være sparringspartner for ledere på forskellige niveauer.
- Gennemslagskraft og mod til at udfordre.
- Lyst til at løfte i flok og spille dine kollegaer gode.
- Stærke faciliteringsevner.
- Erfaring med projektledelse.
- Evnen til at forvalte fortrolighed.

Hvem er vi?
Som HR Udviklingskonsulent i Nordsjællands Politi bliver du organisatorisk placeret i HR afdelingen med direkte reference til politikredsens HR chef. Du bliver en del af Team HR Udvikling, som arbejder med trivsel og arbejdsmiljø, medarbejder - og lederudvikling, koordinering af uddannelsesaktiviteter samt rekruttering og vejledning af politistuderende.

Ansættelsesforhold

Du ansættes på overenskomstvilkår i henhold til relevant overenskomst.
Arbejdstiden er på 37 timer ugentligt.

Dit primære arbejdssted bliver på station Nord, Prøvestensvej 1, 3000 Helsingør, men du vil komme til at bevæge dig rundt til politikredsens øvrige stationer.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt.

Kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR chef, Annette Aaskov, på tlf. 22 46 24 52.

Stillingen er til besættelse snarest muligt, og der afholdes samtaler løbende.

Når du ansøger om en stilling ved politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere stillinger ved politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt stilling. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilken stilling du søger.

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset køn, alder eller etnisk baggrund.

Om Nordsjællands Politi
I Nordsjællands Politi er vi cirka 1.000 kollegaer, der møder på arbejde i henholdsvis Helsingør, Hillerød, Birkerød, Gentofte og Frederikssund for at skabe tryghed, sikkerhed, fred og orden for borgerne i Nordsjælland. Vi søger kollegaer, der vil være en del af en moderne og innovativ offentlig virksomhed, der løser opgaverne med høj kvalitet. Det sigter vi mod ved blandt andet at inddrage og samarbejde med både kredsens borgere samt den resterende del af samfundet i form af for eksempel kommuner, boligområder og interesseorganisationer.
Du kan læse mere om Nordsjællands Politi på politi.dk samt på Facebook og Twitter.

Beliggenhed