Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bornholms Ø-arkiv søger arkivar

Bornholms Regionskommune

Bornholm
20-03-2019
Expires
17-04-2019

ARKIVAR til Ø-arkivet
Vil du være med til sikre Bornholms digitale hukommelse?
Bornholms Ø-arkiv er en arkivinstitution som varetager opgaver i forhold til den offentlige forvaltning i Bornholms Regionskommune samt modtager private arkivalier med relation til Bornholm.
Derudover har Ø-arkivet ansvaret for Bornholms Regionskommunes ESDH-systemer og andre opgaver indenfor den digitale offentlige forvaltning
Denne stilling har fokus på bevaring og digital formidling af Ø-arkivets samlinger, hvorfor it-kompetencer ud over brugerniveau/registreringsniveau er et krav.
Som medarbejder på Bornholms Ø-arkiv bliver du en del af et mindre team med mange tværgående opgaver. Det forventes at du er motiveret for at indgå i alle aspekter af Ø-arkivets opgaver.
Dit arbejde omfatter:

 • Digitalisering af Ø-arkivets samlinger
 • Tovholder på billeddatabasen Cumulus og bornholmskebilleder.dk
 • Arbejde med Ø-arkivets hjemmesider
 • Ordning og registrering af indkomne arkivalier både fra offentlige myndigheder samt privat arkivalier. Ø-arkivet anvender starbas.net som registreringssystem
 • Der kan forventes opgaver i forhold til regionskommunens ESDH-system samt SAPA
 • Vejledning af de kommunale opgaveområder, institutioner og borger omkring forespørgsler og fremfinding af arkivalier
 • Publikumsbetjening på Bornholms Ø-arkiv.

Vi forventer at du:

 • Har interesse for både elektroniske og analoge arkiver samt digital – og offentlig forvaltning
 • Kan arbejde selvstændigt og struktureret
 • Har gode samarbejdsevner
 • Er servicemindet
 • Kan lide en travl hverdag med alsidige opgaver
 • Motiveret for at beskæftige dig med lovstof, navnlig arkivloven, dennes bekendtgørelser samt persondataforordningen og copyrights regler.

Vi forventer ikke, at du kan løfte samtlige opgaver fra første dag, men vi forventer du har en forståelse for kompleksiteten i opgaverne og at du er motiveret for dels at lære af os og dels selv at bidrage til at forberede kvaliteten af den måde vi løser vores opgaver på.
Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse. Der vil blive indhentet børneattest og straffeattest ved ansættelse. 

Ansættelsen er pr. 1.juni 2019 eller snarest derefter. 

Praktisk information

Send din ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse, via vores rekrutteringsserver, sådan at vi har modtaget den senest den 17. april 2019. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Anette Eriksen på 56921043 eller 30181983

Bornholms Regionskommune

Bornholms Regionskommune er en stor organisation med ca. 3.500 medarbejdere, og samtidig en unik kommunal arbejdsplads: Vi udgør en region for sig og arbejder med strategier og projekter, som danske kommuner normalt ikke kan. Vi har ansvar for områder som turisme og erhvervsudvikling, og står selv for internationale samarbejder og EU-programmer. Vi har visionære planer for øens fremtid. Ikke mindst drømmen om at skabe et CO2-neutralt samfund baseret på bæredygtig og vedvarende energi.

På www.brk.dk kan du læse mere om Bornholms Regionskommune.

På www.brk.dk/taetsammen kan du læse om projekt Tæt sammen, hvor vi sætter fokus på kultur, fælles identitet og samarbejde, ved at beskrive de mange former for samarbejde i 12 fortællinger om regionskommunen.

Drømmer du om at bo og arbejde på Bornholm?

Målt på naturscenerier og kulturarv er Bornholm Danmarks rigeste kommune. Beregnet i minutter eller kilometer er vi ganske tæt på hovedstaden, men opgjort i sol, klipper og sandstrande - eller i tryghed, nærvær og livskvalitet - er vi en helt anden verden. Vi ved, at potentielle tilflyttere har brug for information, råd og vejledning, og derfor er du velkommen til at kontakte vores tilflytterkonsulent, Rune Holm. Han kan bl.a. fortælle, hvordan han kan hjælpe med at skaffe et job til din ægtefælle.

Kontakt Bornholms tilflytterkonsulent Rune Holm, 30 21 88 80, rh@bornholm.biz, Læs mere på Http://næstestopbornholm.dk/

Beliggenhed