Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Rengøringsassistent/Sanitør

Aarhus Universitet

Østjylland
15-03-2019
Expires
29-03-2019

Bygningsservice ved Science and Technology (STBYG), Aarhus Universitet søger en rengøringsassistent/sanitør med tiltrædelse 1. april 2019 ellers snarest muligt.

Jobbeskrivelse:
Arbejdet omfatter blandt andet rengøring af forskningsafdelinger, administration, IT- og mødelokaler og toiletter samt affaldshåndtering.

Hver rengøringsassistent/sanitør har sit eget faste område, men afløser kollegaer ved ferie og sygdom.

Kvalifikationer

  • Serviceminded
  • Selvstændig
  • Kvalitetsbevidst
  • Gode samarbejdsevner
  • Mødestabil
  • Fleksibel
  • Humor
  • Rengøringserfaring er en fordel
  • Kan kommunikere på dansk

Tjenestested:
STBYG beskæftiger ca. 180 personer og bygningsområdet dækker tilsammen ca. 330.000 brutto kvadratmeter. Bygningerne omfatter kontor og undervisningsfaciliteter og laboratorier. Arbejdspladsen ligger i 8000 Aarhus C.

Ansættelsesvilkår:
Stillingen er fast.

Arbejdstiden er mandag til fredag, mødetid kl. 6.00 (ikke weekendarbejde).

Ugentlig arbejdstid er 30 timer.

Har du lyst til at blive en del af vores engagerede team på 9 personer, hvor vi passer på hinanden og alle er med til at skabe et godt arbejdsmiljø, så send en ansøgning online via vores hjemmeside for at komme i betragtning.

Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til teamleder Michelle Sejrup Berg på tlf.: 9116 7005 i tidsrummet 8-12 alle hverdage.

Samtaler forventes afholdt i uge 14-15.

Formalia
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-S-fællesoverenskomsten).

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Om Aarhus Universitet
Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 39.000 studerende og 8.000 medarbejdere (årsværk) med en årlig omsætning på 6,6 mia. kr. Læs mere på www.au.dk

Ansøgningsfrist:
29. marts 2019

 

Beliggenhed