Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skatteministeriet søger jurist med interesse for skatteadministration, strafferet og arbejde i internationale fora

Skatteministeriet

Storkøbenhavn
15-03-2019
Expires
08-04-2019

Er du jurist med en skarp pen, og har du lyst til at blive en del af vores team, som betjener ministeren og bredt rådgiver i spørgsmål om skatteadministration, kontrol og straf, og interesserer du dig samtidigt for den internationale dagsorden på området, så er dette stillingen for dig. Vores arbejde har stort offentligt og politisk fokus, og du vil opleve den politiske verden på tæt hold.

I Skatteministeriet arbejder vi med store tal, store linjer og store ambitioner. Vi tager hver dag ansvar for den store indflydelse, vores arbejde har på danskernes liv. Som jurist i Skatteministeriet vil du være med til at skabe fundamentet for finansieringen af Danmark. Her får du stort ansvar og faglige udfordringer med format.

Om stillingen som jurist i Administration og Kontrol
Administration og Kontrol er et juridisk fagkontor i Skatteministeriets afdeling for Lovgivning og Økonomi. Kontoret har ansvaret for politikudviklingen vedrørende skatteadministration, omkostningsgodtgørelse, indberetning, skattekontrol og straffeproces – herunder at rådgive om ændringer af lovgivningen på området i lyset af en fokuseret retssikkerhedsdagsorden. Kontoret deltager samtidigt i internationale fora – herunder i EU og OECD – om tiltag i forbindelse med den øgede globalisering, fx ønsket om at bekæmpe skattely.

Du vil som jurist i Administration og Kontrol komme til at beskæftige dig med ministerbetjening og lovforberedende arbejde i bred forstand, herunder besvarelse spørgsmål fra både Folketinget, borgere og virksomheder. Desuden vil du skulle udarbejde notater og beslutningsoplæg til skatteministeren og departementschefen, og du vil i den forbindelse bidrage til politikudviklingen og -formuleringen på områderne.

Dit arbejde vil bringe dig vidt omkring internt i Skatteministeriet og i Skatteministeriets koncern, da mange arbejdsopgaver løses i tæt samarbejde med andre kontorer og på tværs af ministeriets institutioner og andre ministerier. I Skatteministeriet lægges der stor vægt på helhedsperspektivet i opgaveløsningen, og du vil derfor også komme i kontakt med mange forskellige faglige områder i forbindelse med dine opgaver.

Om dig
Du er cand.jur. eller lignende og har solide juridiske kompetencer og gerne et par års erfaring med i bagagen – herunder også gerne med arbejde i internationale fora. Du interesserer dig for sammenhængen mellem jura, økonomi og politik og mestrer at koble juraen til den verden, reglerne efterfølgende skal anvendes i.

Om at arbejde i Skatteministeriet
Skatteministeriets arbejde har indflydelse på alle danskeres liv og på al offentlig finansiering. Og med stor indflydelse følger stort ansvar. Vores arbejde skal leve op til de højeste faglige standarder, og vi skal være både dybt fagligt specialiserede og have blik for hele samfundets behov.

I Skatteministeriet hjælper vi hinanden og samarbejder i hele koncernen om at løfte kvaliteten i alt, hvad vi gør. Høje ambitioner og fælles mål om integritet og transparens er kernen i vores arbejde. Vi har et stort fokus på ledelse og på udvikling af alle ansatte, professionelt såvel som menneskeligt. I ministeriet har vi en uformel og uhøjtidelig omgangstone, og vores daglige sparring, medarbejdere imellem, er en forudsætning for, at vi kan skabe gode løsninger, der fungerer i dag og er forberedt til i morgen.

Ansøgning og ansættelse
Ansøgning med CV og eksamenspapirer bedes sendt via nedenstående link senest den 8. april 2019 kl. 12:00. Der kan indgå test i ansættelsesprocessen.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Per Hvas på telefonnummer 22 41 09 62.

Tiltrædelse snarest muligt og ansættelse efter gældende overenskomst. Arbejdsstedet er Nicolai Eigtveds Gade 28, 1402 København K.

Hvis der bliver ledige stillinger i andre kontorer i Lovgivning og Økonomi, kan du også komme i betragtning til dem.

Skatteministeriet opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Læs mere om ansættelse i Skatteministeriet på www.skm.dk/job.

Beliggenhed