Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

AC-fuldmægtig til International Uddannelse og SU

KU - FA - Kbh K

Storkøbenhavn
15-03-2019
Expires
28-03-2019

Københavns Universitet (KU) er Danmarks største uddannelsesinstitution med mere 38.000 studerende og ca. 200 bachelor-, kandidat- og efter/videreuddannelser. Vi har en ambition om at udbyde forskningsbaserede uddannelser på højt internationalt niveau med stor relevans for den enkelte og for samfundet. Derfor arbejder vi målrettet med at styrke internationaliseringsgraden af vores uddannelser, bl.a. ved at tiltrække dygtige internationale studerende og ved at øge antallet af studerende på studieophold i udlandet.

International Uddannelse og SU (IUS) er en sektion i Uddannelsesservice i KU’s Fællesadministration. Vi arbejder bl.a. med studentermobilitet og stipendier, internationale samarbejdspartnere, delegationsbesøg og generel internationalisering af KU’s uddannelser. Derudover varetager vi SU-administration til KU’s studerende. Vi er et videnscenter, der udvalgsbetjener og understøtter fakulteterne på det internationale uddannelsesområde.

Vi søger en AC-fuldmægtig til fastansættelse med start 1. maj 2019.

Stillingen indeholder en række forskellige opgaver, herunder:

- Administrere KUs Priority Partnerskab med University of Sydney (administration af ansøgninger om midler, kommunikation med Sydney og med forskere og undervisere)
- Bidrage til at opfylde og implementere KUs strategiske satsning om at udvikle strategiske internationale partnerskaber
- Varetage administrative opgaver i forbindelse med stipendieprogrammet Novo Nordisk International Talent Program (studenterkommunikation og udvalgsbetjening)
- Udarbejde ledelses- og udvalgssager
- Foretage ”desk research” og udarbejde notater
- Udarbejde præsentationer om diverse internationale uddannelsesområder

Vi forestiller os, at du:

- Har en relevant akademisk uddannelse (gerne humanistisk eller samfundsvidenskabelig) og et par års erhvervserfaring
- Har kendskab til det internationale videregående uddannelsesområde, gerne fra en videregående uddannelsesinstitution eller en Styrelse
- Har en flydende pen og skriver kort og præcist med fokus på det væsentlige - både på dansk og engelsk
- Har udpræget sans for håndtering af processer og styr på detaljer
- Har en empatisk og konstruktiv tilgang til samarbejdsrelationer
- Har en høj faglighed og prioriterer kvalitet i opgaveløsningen, men evner også at tilpasse løsninger under hensyntagen til deadlines og ressourcer.
- Værdsætter at løse opgaver i fællesskab i respekt for andres faglighed

Vi tilbyder

- En god og professionel arbejdskultur med en uformel omgangstone
- Muligheder for relevant kompetenceudvikling
- En attraktiv arbejdsplads med frugt- og fysioterapeutordning samt god selvbetalt og sund kantineordning

Om os

IUS består af 27 medarbejdere. Vi er opdelt i tre teams, der sidder i to åbne kontorlandskaber i KU’s hovedbygning på Frue Plads. Læs mere om vores arbejdsområder på http://www.international.ku.dk og om Uddannelsesservice på http://www.us.ku.dk.

Ansøgning

Send din ansøgning elektronisk via http://www.jobportal.ku.dk ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i opslaget. Ansøgningen skal være os i hænde senest 28. marts.. Ansættelsessamtaler vil finde sted i uge 14, 2019.

Vi besvarer gerne spørgsmål om stillingen ved henvendelse til faglig koordinator Sara Dinesen, tlf. 35 32 37 92

Løn- og ansættelsesvilkår

Der er tale om en fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge. Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og AC med indplacering som fuldmægtig med mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer.

Tiltrædelse 1. maj 2019 eller efter nærmere aftale.

Vi ønsker at afspejle det omgivne samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Beliggenhed