Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fuldmægtig til Fødevarestyrelsens centrale administration, Glostrup

Fødevarestyrelsen, Glostrup

Storkøbenhavn
15-03-2019
Expires
02-04-2019

Vil du være med til at lave ledelses- og styringsmateriale hos Fødevarestyrelsen? F.eks. formulere og følge op på mål og resultater, udarbejde ledelses- og direktionsinformation og koordinere dette på tværs af alle fagområder i styrelsen? Vil du understøtte vores ambition om at være blandt de absolut førende i staten indenfor målstyring? Så skal du søge job hos den største styrelse i Miljø- og Fødevareministeriet. Det er et plus, hvis du også har erfaring med effektvurderinger.

Økonomi med ca. 30 medarbejdere er den centrale enhed på økonomiområdet i Fødevarestyrelsen. Økonomi har ansvaret for regnskab, opkrævning af gebyrer, finanslov, budget og budgetopfølgning samt virksomhedsstyring bl.a. i form af styrelsens tværgående faglige mål og resultatopgørelser. Økonomi går på tværs af samtlige Fødevarestyrelsens fagområder og arbejder tæt sammen med Miljø- og Fødevareministeriets departement.

Vi tilbyder
Et selvstændigt og udfordrende arbejde i et tværfagligt miljø med en uformel atmosfære og engagerede kollegaer, hvor du arbejder tæt sammen med alle Fødevarestyrelsens faglige enheder, herunder vicedirektører og chefer samt med departementet.

Arbejdsopgaver
Vi søger en medarbejder, som skal varetage og koordinere Fødevarestyrelsens faglige mål for styringsrapporter og for styrelsens kvartalsrapporter og årsrapporten. Arbejdet indebærer bl.a. at udarbejde Fødevarestyrelsens mål- og resultatplan i samarbejde med departementet samt at følge op herpå. I det arbejde indgår også arbejdet med effektkæder. Herunder formuleres mål i samspil med fagenheder, chefer, direktionen og departementet, og der skal løbende følges op på målene i samspil med data- og fagenheder.

Du bliver en del af det team af økonomipartnere, som arbejder med fagenhedernes budgetter og økonomistyring og dermed også arbejder på tværs af styrelsen. Arbejdet vil ske selvstændigt såvel som i samarbejde med kollegaer i økonomikontoret, studentermedhjælpere, fagområderne i styrelsen og med Miljø- og Fødevareministeriets departement. Arbejdsopgaverne bliver hovedsageligt løst i Outlook, Word og Excel. Du får mulighed for at sætte dit eget præg på stillingen med udgangspunkt i dine kompetencer og interesser.

Der vil desuden løbende opstå opgaver, som f.eks. vil indebære, at der skal udarbejdes notater, bidrag til styringskoncept, fremlægges sager og opgøres aktiviteter og tiltag til f.eks. finanslovforslag.

Om dig
Du har en relevant erfarings- og uddannelsesbaggrund (fx cand.polit., cand.scient.pol., cand.oecon. eller lignende). Du arbejder meget grundigt med tekst, ord og tal, og du kan kommunikere disse tydeligt. Du er god til kommunikation og processer og forstår, at de gode løsninger bliver udviklet i samarbejde, specielt når der arbejdes på tværs af fagområder.

Vi søger en kollega, der først og fremmest er grundig, systematisk og som kommer med et godt humør. Er du nyuddannet, sikrer vi en stejl læringskurve.

Hvornår skal du starte?
Vi har brug for dig hurtigst muligt.

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelse sker efter den gældende overenskomst for akademikere i staten mellem Finansministeriet og en række AC-organisationer med mulighed for tillæg efter kvalifikationer.

Din ansøgning
Vi glæder os til at modtage din ansøgning vedlagt kopi af eksamensbevis, CV og andre relevante bilag online i vores rekrutteringssystem på mfvm.dk/job senest den 2. april 2019.

Er du interesseret?
Du kan få mere at vide om stillingen ved at henvende dig til kontorchef Henrik Kundby på tlf. nr. 41 24 47 46.

Fødevarestyrelsen opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Beliggenhed