Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Veterinærsygeplejerske søges til vores anæstesi og kirurgi afdeling på Universitetshospitalet for Familiedyr

KU - SUND - IKVH - Fr. berg

Storkøbenhavn
14-03-2019
Expires
14-04-2019

Kunne du tænke dig, at blive en del af landets største dyrehospital, med en høj faglighed og et godt arbejdsmiljø? Kunne du tænke dig, at arbejde videre med de typer patienter, der ofte henvises fra privat praksis? Kan du se dig selv, arbejde i et læringsmiljø, hvor der er konstant læring?

Ved Universitetshospitalet for Familiedyr, Københavns Universitet ønskes en stilling som aut. veterinærsygeplejerske, gerne fagveterinærsygeplejerske i anæstesi men ikke et krav, i vores kirurgiske afdeling besat fra den 1. juni 2019. Stillingen er en fuldtidsstilling med 37 timer/uge. Arbejdstiden vil primært være i dagstid, dog vil der indgå vagter uden for ordinær åbningstid (aften, weekend og nat).

Arbejdsopgaver i den kirurgiske afdeling:
Anæstesi: Assistance ved operationer af patienter, anæstesi og monitorering af patienter, undervisningsmedvirken af de dyrlægestuderende.
Kirurgisk hospital: Assistance ved den daglige undersøgelse og behandling af indlagte/ambulante kirurgiske patienter, forefaldende klinikarbejde herunder opfyldning og instrumentrengøring, undervisningsmedvirken af de dyrlægestuderende.
Skadestue: I aften, nat og weekender, vil du være en del af skadestueteamet, hvor du sammen med en dyrlæge, vil passe, pleje og lave diverse behandlinger på de indlagte dyr, specielt i vores intensiv afdeling. Du vil også skulle tage telefoner, indskrive/afregne, hjælpe til i skadestuekonsultationerne samt andet forefaldende arbejde.

Derudover må man forvente alment forfaldende arbejde samt afløsning i andre afdelinger efter behov.

Kvalifikationer:
Du skal være uddannet veterinærsygeplejerske med autorisation og gerne med erfaring fra praksis. Du skal have interesse for den kirurgiske patient og anæstesi. Det er en fordel, hvis du er fagveterinærsygeplejerske inden for anæstesi. Du skal kunne trives i en travl, men spændende hverdag, og du vil deltage i et tæt samarbejde med en stor velfungerende sygeplejegruppe. Der vil blive lagt særlig vægt på, at du er initiativrig, udadvendt, engageret, serviceorienteret med stort fagligt engagement, samt at du vil kunne trives med at arbejde i et undervisningsmiljø. Derudover forventes det, at du har:

  • Gode kommunikative og pædagogiske evner
  • Gode samarbejdsevner
  • Gode IT kundskaber
  • Et empatisk livssyn
Du tilbydes:
At være en del af et godt og dynamisk arbejdsmiljø, i en spændende virksomhed i stor vækst. Universitetshospitalet for Familiedyr er en del af Institut for Klinisk Veterinærmedicin, med ca. 100 ansatte. Vores primære formål er at uddanne dyrlægestuderende, at forske i familiedyrs sygdomme samt at fungere som henvisningshospital for praktiserende kolleger. Til dette formål har vi et universitetshospital med ca. 20.000 årlige patientforløb.

Løn- og ansættelsesforhold:
Stillingen besættes efter gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-S) samt efter organisationsaftalen for lager- og handelsarbejdere i hovedstaden (3F). Honorering af vagter uden for ordinær arbejdstid vil ske efter de almindelige arbejdstidsaftaler for området. Der vil være mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer.


Spørgsmål:
Eventuelle spørgsmål til stillingen kan rettes til Overveterinærsygeplejerske Gitte Wagner Hansen på mail gwh@sund.ku.dk eller på tlf. 51489425 på hverdage ml. 9-15.

Ansøgning m.v.:
Er du interesseret i stillingen, beder vi dig sende en ansøgning med bilag via Jobportalen (tryk på linket "Søg stillingen" nederst i opslaget). Ansøgningen skal være bilagt CV, og dokumentation for relevant uddannelse.


Ansøgningsfristen er den 14. april 2019.

Ansættelsessamtaler vil finde sted i uge 17 og 18.

Københavns Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Beliggenhed