Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Maskinreparatør

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

Storkøbenhavn
14-03-2019
Expires
07-04-2019

Vil du arbejde med seje maskiner?

Det er sektionen for Materiel Vedligehold i Banedanmark, der har det overordnede ansvar for vedligeholdelse og reparation af al materiel, som bruges til sporvedligehold.

Som vores nye maskinreparatør får du således en væsentlig opgave i at være med til at sikre driftssikkerhed og dermed, at togene kører til tiden.

Du får tjenestested i Roskilde, men får i alt 35 kolleger i både Roskilde og Fredericia. I det daglige refererer du til teamlederen.

Reparation og vedligehold af forskellige maskintyper
Det bliver din primære opgave at vedligeholde, reparere og renovere maskinparken, som bliver brugt til sporvedligeholdelse. Opgaverne løser du både selvstændigt og i samarbejde med dine kolleger.

Der er primært tale om periodiske eftersyn af skinnekørende materiel, f.eks. troljer, vogne og kraner, reparation og vedligeholdelse af dieselmotorer, hydraulikanlæg, transmissioner, pneumatik, el-anlæg, svag- og stærkstrøm og PLC.

Ansvarsfuld og kvalitetsbevist mekaniker
Du er uddannet landbrugs- eller entreprenørmaskinmekaniker, elektriker eller lignende. Du har gerne erfaring inden for hydraulik, pneumatik, elektriske systemer og PLC. Det er en fordel, hvis du har erfaring med at vedligeholde jernbanemateriel, men det afgørende er dig og din indstilling til at lære nyt.

Vores tekniske dokumentation og kurser kan være på tysk og engelsk, så det er en fordel, hvis du har kendskab til disse sprog. Derudover har du gyldigt kørekort samt erfaring med IT og iPad på brugerniveau. Vi forventer, at du kan udarbejde og dokumentere skriftlige rapporter i forhold til udført vedligehold og reparationer.

Som person er du positiv og sætter pris på humor i hverdagen. Du forstår at arbejde selvstændigt og ansvarsfuldt, og det falder dig naturligt at træde til med en hjælpende hånd, når det brænder på. Du trives i et team, hvor det er naturligt for dig at bidrage med dine idéer og input til at løse opgaverne.

Som maskinreparatør skal du udføre sikkerhedsklassificeret arbejde, og du skal derfor opfylde helbredskravene på jernbaneområdet. Det betyder, at du skal opfylde visse helbredskrav, hvor der bl.a. vil blive lavet en lægelig vurdering af hørelse, synssans, farvesans, sukkersyge, epilepsi, hjertekarsygdomme mv. Hvis du vil vide mere om kravene, kan du læse mere på Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsens hjemmeside.

Løn
Din ansættelse vil være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer og Organisationsaftalen for Håndværkere i staten.

Ansøgning og kontakt
Vil du vide mere så kontakt sektionschef Mehdi Fattah på 2523 5124 eller værkstedsleder Benny Jespersen på telefon 46 35 65 23. Send os din ansøgning og CV hurtigst muligt, da vi løbende indkalder til samtale.

For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stillingen” nedenfor og følger instruktionerne.

Beliggenhed