Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Underviser til fremtidens IT-udviklere

Erhvervsakademi Dania (Arvikavej 2A, Skive)

Vestjylland
13-03-2019
Expires
23-04-2019

 

Underviser til fremtidens it-udviklere

Vil du være med til at uddanne eftertragtede it-udviklere? Så er det måske lige dig, vi er ude efter. Hos Erhvervsakademi Dania i Skive søger vi nemlig en underviser, der har en it-faglig uddannelse inden for programmering og systemudvikling til den 2½-årige videregående uddannelse til datamatiker samt med mulighed for at undervise på vores diplomuddannelse i softwareudvikling. Vi søger en underviser, der enten er interesseret i en fuldtids- eller deltidsstilling.

Vi stræber efter at have et uddannelsesmiljø, hvor nytænkning og høj kvalitet er omdrejningspunktet. Vores vision er at uddanne landets mest efterspurgte it-udviklere inden for vores områder og gennem tætte relationer til erhvervslivet at sikre et solidt match mellem de studerenderes kompetencer og erhvervslivet behov.

Du skal undervise og fordybe dig i emner som fx
• Objektorienteret programmering .NET C#
• Microsoft SQL
• Systemudviklingsmetoder
Ideelt har du
• en relevant it-uddannelse på bachelor/kandidat /master-niveau
• relevant erhvervserfaring og gerne undervisningserfaring
• evne og lyst til at formidle viden om softwarekonstruktion og til at kunne omsætte det til praksis
• evne til at håndtere komplekse faglige problemstillinger

Vi er en videnbaseret organisation, hvor vi er fleksible og udviklingsorienterede. Vi brænder for at motivere og inspirere de studerende. Vores undervisning er samarbejdsorienteret og hviler på en anerkendende tilgang.

Vi tilbyder et alsidigt og udfordrende job med en varieret hverdag og en bred kontaktflade til både studerende, ansatte på alle Danias afdelinger og ikke mindst erhvervslivet.

Vi vil gerne høre fra dig, både hvis du er interesseret i en fuldtidsstilling, og hvis du kunne tænke dig at være underviser på deltid.

Har du spørgsmål eller brug for mere information om stillingen, kontakt campuschef Cirsten Justesen på ciju@eaDania.dk eller tlf. 23496604.

Ansøgningen skal sendes via vores rekrutteringsmodul hurtigst muligt på https://eadania.dk/om-os/job/ledige-stillinger og være os i hænde senest tirsdag den 23/4 2019. Vi vil løbende afholde samtaler.

Dania opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.
Dania opfordrer til, at du lader alle relevante erfaringer fremgå af din ansøgning og CV.

 

Beliggenhed