Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fast stilling som anlægsgartner

LUNDTOFTE MENIGHEDSRÅD C/O LUNDTOFTE KI

Storkøbenhavn
13-03-2019
Expires
22-03-2019

Lundtofte Menighedsråd søger en faglært anlægsgartner til ansættelse på Lundtofte kirkegård med tiltrædelse fra 1. april eller hurtigst muligt derefter.

Stillingen er fast, helårlig og på 37 timer og består af pasning af gravsteder og udenomsarealer med alt hvad det indebærer af hækklipning, græsslåning, ukrudstbekæmpelse, nyanlæg etc. Herudover begravelser og urnenedsættelser over året og granpyntning i efteråret.

Desuden er ansvar for oplæring af elever tilknyttet denne stilling og det er derfor en forudsætning at man evner at lære fra sig, er stærk i planter, plantenavne og anlæg.

Lundtofte Kirkegård er en traditionel kirkegård kendetegnet ved en høj vedligeholdelsesstandard og venlig omgangstone. Der er i øjeblikket ansat 1 kirkegårdsleder 1 gartner og 1 gartneriarbejder ved kirkegården.

Du skal være fysisk robust, positiv, omhyggelig og fleksibel. Det er vigtigt at du kan arbejde selvstændigt og struktureret, da du vil få tildelt egne afdelinger på kirkegården hvor du er ansvarlig for vedligeholdelsen. Weekendarbejde kan forekomme og vinterbekæmpelse skal udføres i samarbejde med de øvrige ansatte fra november til marts.

Det er en fordel hvis du har erfaring med kirkegårdsarbejde. Maskinkendskab forventes, da service af disse også indgår i stillingen. Og kørekort til minimum traktor er et krav.

Vi tilbyder betalt frokost, massageordning, gode kollegaer samt løn-, pensions-og arbejdsvilkår efter overenskomst mellem Kirkeministeriet og 3F.

Arbejdstiden er 37 timer om ugen.

Har du brug for yderligere information, kontakt da venligst kirkegårdsleder Benedikte Scheef Rose inden for normal arbejdstid, på tlf. 45200122 eller mail: bms@lundtofte-kirke.dk

Ansøgningsfristen er 22.03.2019. kl. 12.00 Jobsamtaler forventes afholdt i uge 13. Send din ansøgning samt cv til kirkegaard@lundtofte-kirke.dk.

Beliggenhed