Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skov- og naturtekniker til Naturstyrelsen Kronjylland

Naturstyrelsen

Østjylland
13-03-2019
Expires
03-04-2019

Trives du bedst udendørs og kan du lide at få sved på panden? Har du en oprigtig interesse for enten natur, skov eller friluftsliv? Så har vi muligvis jobbet til dig!

Hos Naturstyrelsen Kronjylland kan vi tilbyde det meste og vi spænder vidt - fra heder i vest til frodige østjyske skove.

Opgaver og organisering
Du kommer til at indgå i et team af praktiske skov- og naturteknikere, der med reference til enhedens personaleskovfoged, arbejder med et bredt spektrum af praktiske opgaver indenfor statens skov- og naturarealer i dele af Midt- og Østjylland.

I jobbet indgår varierede, fysisk krævende arbejdsopgaver indenfor skov, naturpleje og friliftsliv.

Hovedområderne vil være:

 • Naturnær skovdrift i nåle- og løvskov i den vestlige geografi af enheden
 • Naturpleje hovedsagligt på heder og overdrev
 • Servicere og have opsyn med skovens brugergrupper
 • Vedligehold af friluftsfaciliteter
 • Vicevært og ad hoc opgaver i et lokalområde
 • Assistere med styring af entreprenører

Vigtig funktion er, at sikre enhedens opgaveløsning, så den bliver lokaltilpasset og der sikres en lokal forankring samt have øje for kommende driftsmæssige opgaver under den daglige opgaveløsning.

Din profil
Fagligt har du solid praktisk erfaring indenfor skov og naturpleje – gerne uddannet skov- og naturtekniker. Du er dygtig til dit håndværk og stolt af din faglighed. Det er en fordel, hvis du har erfaring med IT og gerne GIS.

Personligt, er du en type der:
 • Trives i samarbejdet med kolleger og skovens mange forskellige brugergrupper
 • Ser muligheder og tænker i konstruktive løsninger
 • Kan arbejde selvkørende og får noget fra hånden
 • Af natur er hjælpsom, men også kan træde i karakter og sige fra på en venlig, men bestemt måde
 • Du formår at udfylde og samtidigt arbejde indenfor rammerne af dine arbejdsopgaver
 • Er loyal overfor kolleger, ledelse og virksomhed

Vi tilbyder
Ansættelse i Naturstyrelsen som har til hovedopgave at være den statslige forvalter af vores fælles naturarv. Du vil blive en del af en organisation, hvor der bl.a. er fokus på natur for alle, borgere og brugere i centrum, og vi skal være et fagligt fyrtårn. Som styrelse skal vi mestre balancen mellem benyttelse og beskyttelse, og vi har et særligt ansvar for at beskytte og understøtte den danske biodiversitet.

Som medarbejder er du med til at bringe Naturstyrelsens værdier i spil og det kommer til udtryk gennem vores måde at arbejde på og gennem de resultater vi leverer.

Du vil dagligt have indflydelse på egen arbejdstilrettelæggelse og tilbydes en stor grad af frihed under ansvar i opgaveløsningen. Du kommer til at indgå i et tæt samarbejde med dygtige og engagerede kolleger i en venlig og uformel omgangstone.

Løn- og ansættelsesvilkår
I henhold til gældende overenskomst. Ansættelsesområdet er Miljø- og Fødevareministeriet med tilhørende institutioner. Tjenestestedet er Naturstyrelsen Kronjylland, Vasevej 7, 8920 Randers NV.

Du skal være indstillet på at løse arbejdsopgaver på alle arealer der hører ind under Naturstyrelsen Kronjylland og derfor er det et krav, at du som minimum har B-kørekort.

Til stillingen er der tilknyttet en dejlig tjenestebolig i Alhedens Plantager ved Karup.

Yderligere oplysninger
Såfremt du ønsker yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte personaleskovfoged Morten Ravnholt, tlf. 9132 9515.

Sådan søger du stillingen
Du søger stillingen online ved at sende din ansøgning, CV, uddannelsesbevis m.m. senest den 3. april 2019.

Miljø- og Fødevareministeriet betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge.

Naturstyrelsen forvalter Miljø- og Fødevareministeriets cirka 200.000 hektar skove og naturarealer, så der skabes størst mulig værdi for samfundet i form af gode rammer for friluftslivet, beskyttelse af naturen og effektiv drift af styrelsens skove og andre naturarealer. Naturstyrelsen gennemfører praktiske opgaver inden for jagt- og vildtforvaltning og konkrete friluftslivs- og naturprojekter - ofte i samarbejde med andre myndigheder, organisationer og frivillige. Kystdirektoratet er en del af Naturstyrelsen og varetager drifts- og myndighedsopgaver inden for kystbeskyttelse, maritim infrastruktur, klitfredning, strandbeskyttelse og varetagelse af statens højhedsret over søterritoriet. Vi befinder os på 19 enheder fordelt i hele landet - vi sikrer solid forankring med fokus på lokale ønsker og behov.

 

Beliggenhed