Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dyrepasser

Danmarks Tekniske Universitet

Storkøbenhavn
12-03-2019
Expires
30-03-2019

Er du dyrepasser med stor erfaring og interesse i at arbejde med mus, gris og fisk i et forskningsmiljø? Så kunne du være vores nye dyrepasser.

En stilling som dyrepasser på DTU Veterinærinstituttet I Lyngby skal besættes så hurtigt som muligt.

Jobbet

Hovedopgaven omfatter daglig tilsyn med mus, herunder opdræt og fravænning af mus, samt podning af dyr og prøvetagning. Arbejdet vil foregå i tæt samarbejde og dialog med instituttets forskere. Derudover vil du yde bistand i vores arbejde med grise, samt deltage i dyreforsøgsenhedens generelle procedurer, herunder desinfektion af lokaler og udstyr, og lejlighedsvis dissektions arbejde.

På instituttets afdeling i Lyngby, er der ansat 8 dyrepassere og en teamleder. Derudover er der tilknyttet et dyrevelfærdsorgan.

Dyrepasser med erfaring med avl og eksperimenter på mus Du skal have afsluttet din uddannelse som dyrepasser og du har bestået dyreforsøgs kursus (FALASA) B. Du skal have stor erfaring i at arbejde med mus i en eksperimentel avlsfacilitet, herunder avl og fravænning, skal kunne tage biopsier (øre) for genotypning, samt tage blodprøver.

Du skal være velorganiseret, initiativrig, teamorienteret og i stand til at arbejde selvstændigt, og deltage i uddannelse samt oplæring inden for området.

Arbejdet vil kræve et tæt samarbejde og kommunikation med forskere fra flere forskellige forskergrupper på instituttet, og den udvalgte kandidat skal være dygtig til engelsk samt dansk.

Som person har du gode samarbejdsevner og god ordenssans.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og StK samt gældende Cirkulære om løn- og ansættelsesforhold for Lager- og handelsarbejdere i hovedstaden.

Arbejdsstedet er DTU Kemitorvet Byg. 202, 2800 Kgs. Lyngby samt DTU Ossabaw facilitet Risø (ved Roskilde).

Kontaktoplysninger

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Hans Skåning på 5180 1501.

Ansøgning

Vi skal modtage din online ansøgning senest 30. marts 2019.

Åbn linket "Ansøg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV med oplysning om skolegang/beskæftigelse og eksamensbeviser.

Alle interesserede uanset alder, køn, race, handicap, religion eller etnisk tilhørshold opfordres til at søge.

DTU er et teknisk eliteuniversitet med international rækkevidde og standard. Vores mission er at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. 11.200 studerende uddanner sig her til fremtiden, og 6.000 medarbejdere har hver dag fokus på uddannelse, forskning, innovation og forskningsbaseret rådgivning, som bidrager til øget vækst og velfærd. DTU stiller krav og giver muligheder uanset hvor i organisationen, man arbejder. Vi står for høj faglighed, kollegial respekt og ansvarlig handlefrihed.

Beliggenhed