Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Cand.odont., Qaqortoq, Grønland

Styrelsen for Sundhed og Forebyggelsen - Personaleadministrationen

12-03-2019
Expires
14-04-2019

Cand.odont. til Qaqortoq 

Er du nyuddannet og motiveres du af faglige udfordringer og medarbejderinvolvering?

Så tilbyder vi et spændende og udfordrende arbejde, hvor du vil få alsidig erfaring med både børne og voksentandpleje. I Grønlandstandplejen kan du opnå din ret til selvstændigt virke ved et års ansættelse.

Arbejdsopgaver

Som tandlæge i Qaqortoq spænder dine opgaver bredt fra opsøgende og forebyggende indsats over tandbehandlinger af meget varierende art. Du møder og behandler folk i alle aldre, fra de mindste småbørn til de ældste borgere. Vi har et højt behandlingsniveau og du vil derfor hurtigt udvikle dine faglige kompetencer og beslutningsevne. Desuden følger vi en landsdækkende cariesstrategi indenfor børne- og ungdomstandplejen, som sikrer kvaliteten og giver nogle procedurer, som du kan støtte dig til.

Du vil opleve, at vi har stort fokus på forebyggende og sundhedsfremmende indsatser, hvor faglig sparring og vidensdeling vægtes højt. Her forestiller vi os, at du bidrager med ideer og viden, som bl.a. er opnået gennem din uddannelse.

Kvalifikationer

  • Vi forestiller os at du er nyuddannet cand.odont.
  • IT på brugerniveau

Hvem er du?

  • Engageret og løsningsorienteret
  • Nærværende og gode kommunikative evner
  • Samarbejder åbensindet og konstruktivt
  • Ansvarsbevidst, struktureret og effektiv

Hvem er vi?

Du vil møde dygtige og dedikerede kollegaer, som gør en forskel for den enkelte patient. Vi har et godt kollegialt fællesskab og samarbejde med god mulighed for supervision og sparring.

Vores klinikker er moderne med godt udstyr og vi sikrer naturligvis også en grundig introduktion, ligesom du altid kan få sparring.

Qaqortoq

Region Kujataa består af byerne Qaqortoq, Narsaq og Nanortalik samt flere små bygder. Det samlede indbyggertal er ca. 6.500. Qaqortoq er Sydgrønlands største by med ca. 3.500 indbyggere. Byen rejser sig stejlt over det omkringliggende fjordsystem med gode vandreruter. Byen har mange aktivitetsmuligheder både uden- og indendørs. Læs mere om byen på www.kujalleq.gl.

Tiltrædelse: 1. august 2019 eller efter aftale.

Krav til ansættelse

For at arbejde i Grønland skal du have en dansk autorisation. Vær opmærksom på at søge i god tid, da der kan være længere behandlingstid.

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at man skal have gyldig opholds- og arbejdstilladelse for at kunne arbejde i Grønland. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse, hvor ansættelsen er betinget af, at man opnår gyldig tilladelse.

Rejse- og boligforhold

Der ydes fri til- og fratrædelsesrejse efter gældende overenskomst.

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler. Husleje og boligstandard kan variere afhængigt af boligens alder, ejerforhold mv. Der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig, hvorfor der kan ske indkvartering vakant. Der kan være varierende afstand til arbejdsstedet.

Løn og ansættelse

Stillingen aflønnes i henhold til gældende overenskomst. Find din overenskomst her:

http://www.gjob.gl/Praktiske-forhold/Overenskomster

Ansøgning

Ansøgning bilagt kopi af relevante bilag skal sendes gennem linket ”SØG JOBBET”:

http://www.gjob.gl/Sogjob/opfordret-ansogning?VID=201903104 

Ansøgningsfrist: 14. april 2019

Ansættelsessamtaler afholdes løbende

Kontakt

Information om stillingen kan indhentes ved Cheftandlæge Lone Mahnfeldt på tlf. (+299) 34 43 94, mobil (+299) 54 75 14 eller på e-mail: LOMA@PEQQIK.GL

Det Grønlandske Sundhedsvæsen er en røgfri arbejdsplads.

 

Beliggenhed