Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Jurister til udviklende stillinger i Vurderingsstyrelsen - Haderslev

Skatteforvaltningen, Haderslev

Syd- og Sønderjylland
12-03-2019
Expires
31-03-2019

Har du lyst til at arbejde med værdiansættelse af grunde og bygninger og trives du med juridiske opgaver inden for ejendomsvurdering? Vil du være med til at gøre en forskel og bidrage til udviklingen af Vurderingsstyrelsen og trives du med et arbejdsliv i bevægelse?

Vi har brug for medarbejdere, som selvstændigt, med høj kvalitet og et godt flow i afviklingen af sager, kan arbejde med konkret sagsbehandling indenfor bl.a. vurderinger, genoptagelsessager og klagesager.

Lovlige, forståelige og ensartede ejendomsvurderinger
Vurderingsstyrelsen har ansvaret for at vurdere alle landets ejendomme og dermed et bredt spænd af opgaver i forbindelse med vurderingen, som indebærer lovfortolkning, skøn, talforståelse, formidling og ikke mindst godt samarbejde.

Din rolle vil, udover at løse komplicerede juridiske opgaver, også være at sparre om juridiske spørgsmål med de af dine kollegaer, som ikke har en juridisk uddannelse.

Vores ambition om altid at lave korrekte ejendomsvurderinger står på tre ben – de skal være lovlige, forståelige og ensartede. Derudover lægger vi stor vægt på, at vores sagsbehandling er gennemskuelig for borgere og virksomheder. Sammen med eksisterende og nye kolleger er du med til at sætte en høj standard som faktisk har stor samfundsmæssig betydning.

Jurist med gode formidlingsevner på alle niveauer
Vi har brug for nye dygtige medarbejdere med stærke juridiske kompetencer, herunder med godt kendskab til forvaltningsret, og som dedikeret kan arbejde med at sikre et højt niveau i Vurderingsstyrelsens opgaver.

Din uddannelsesmæssige baggrund kan være cand. jur. eller cand.merc.jur. Du har en høj faglighed, er detaljeorienteret og kvalitetsbevidst i din opgaveløsning, og har desuden fokus på retssikkerhed og god forvaltningsskik.

Du kommunikerer ubesværet og præcist både skriftligt og mundtligt med såvel med borgere og virksomheder, som internt i organisationen. Og så har du den nødvendige strukturerede tilgang til opgaver, er god til at planlægge og arbejder grundigt og fokuseret.

Vi arbejder i enheder med 20-25 sagsbehandlere i hver og med forskellig faglig baggrund.
Vi har stærke faglige miljøer og du vil få rig mulighed for, at indgå i faglige netværk med centerets øvrige jurister. Da du skal sparre med din kolleger, der ikke har juridisk baggrund, er det også vigtigt, at du har gode formidlingsevner.

Vi har et travlt år foran os, hvor vi samtidig skal sikre en stabil drift, så du skal kunne holde kursen i de mange forandringer. Det bliver udfordrende, og du bliver en væsentlig del af en stor og spændende udvikling.

Hvem er vi?
Du bliver en del af Vurderingsstyrelsen, som blev etableret som en selvstændig styrelse den 1. juli 2018. Det er en del af Vurderingsstyrelsens strategiske indsats for at forbedre og forny de offentlige ejendomsvurderinger. De kommende år bliver stærkt præget af den omstilling, der er forbundet med overgangen til det nye ejendomsvurderingssystem, som vi tager i drift i 2019. Og vores vision er ambitionerne om korrekte ejendomsvurderinger, klar kommunikation og effektiv sagsbehandling, så boligejerne modtager en ensartet og forståelig ejendomsvurdering. Derudover prioriterer vi gennemskuelig sagsbehandling for borgere og virksomheder.

Du kan se frem til en solid introduktion til området, så du bliver i stand til at varetage dine opgaver med stor kvalitet og grundighed. Du får spændende arbejdsopgaver i et fagligt interessant og udviklende miljø med gode kollegaer, og gode muligheder for fleksibel tilrettelæggelse af opgaverne i dialog med din leder.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning og dit CV via linket ”Søg stillingen” senest den 31. marts 2019 og gerne før, da vi indkalder til samtaler løbende.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte funktionsleder Lone Byg på tlf. 7237 1772 eller funktionsleder Tim Hauge på tlf. 7237 3044

Vi forventer at holde samtaler fra uge 13 og det er planen at vores nye kolleger starter snarest muligt. Der kan indgå test som et led i ansættelsessamtalen. Forud for ansættelsen indhenter vi straffeattest.

Arbejdsstedet er indtil videre Christian X's Vej 22, 6100 Haderslev.

Om Vurderingsstyrelsen
’Vi sikrer, at boligejerne får en mere retvisende og gennemskuelig ejendomsvurdering’

Vurderingsstyrelsen har til opgave at udarbejde mere retvisende og gennemskuelige offentlige vurderinger af grunde og ejendomme. Fremtidens vurderinger bliver baseret på nye og detaljerede data. Det skal sikre, at borgere og virksomheder kan have tillid til, at de bliver beskattet på et korrekt grundlag.

Vi er en arbejdsplads med mange forskellige fagligheder. De er alle i spil i dagligdagen, hvor vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø og en stærk samarbejdskultur, hvor alle trives, tager ansvar og bidrager til den fælles opgave. Vores værdier er ansvar, udsyn, faglighed og samarbejde.

Vurderingsstyrelsen er en arbejdsplads i vækst, og vi har derfor løbende brug for nye engagerede kolleger.

Læs mere om Vurderingsstyrelsen på www.vurdst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Beliggenhed