Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ambitiøse it- og datasikkerhedsspecialister, der brænder for agil udvikling af komplekse it-løsninger til fremtidens, datadrevne Toldvæsen

Skatteforvaltningen, Frederiksberg

Storkøbenhavn
11-03-2019
Expires
31-03-2019

Har du lyst til at være en del af et af de største og mest komplekse agile it-transformationsprogrammer i staten og opleve den politiske verden på tæt hold? Og vil du arbejde med bl.a. big data, AI, den nyeste teknologi, stor hastighed og skala – og de allerstørste leverandører i markedet? Så har vi brug for dig!

Tag del i udviklingen af fremtidens digitale, kundeorienterede og datadrevne toldvæsen
Der investeres massivt i data og IT, i flere medarbejdere og nye kompetencer på hele Skatteforvaltningens område. På toldområdet er der igangsat en optimering inden for rammerne af det nye EU-toldkodeks, som medfører udskiftning af hovedparten af den samlede IT-portefølje på toldområdet i Danmark – og afledt heraf, et behov for at etablere nye, digitale, datadrevne forretningsprocesser for fremtidens toldvæsen. Det vil have stor betydning for den danske import og eksport og for kollegerne i Toldstyrelsen, som vi arbejder tæt sammen med. For at sikre at fortoldning af varer foretages korrekt i fremtiden, således at der sikres, at illegale varer ikke kommer ind i Danmark, og at der betales korrekte afgifter, er det vigtigt, at systemerne har et højt sikkerhedsniveau. Derfor skal IT-sikkerhed tænkes ind i forbindelse med såvel nyudvikling, som kravstillelse til leverandører.

Inden for IT- og datasikkerhedsområdet arbejder vi med mange forskellige opgaver. Opgavernes karakter ændres løbende efterhånden som projekterne skrider fremad. Nogle af vores ansvarsområder er:

 • Risikovurdering/styring
 • Kravstillelse i forbindelse med udbudsmateriale og interne leverancer
 • Evaluering af udbudsbesvarelser
 • Fastlæggelse af krav til udvikling og eksterne leverandører.
 • Opfølgning/awareness både ift. kollegaer, men også leverandører.
 • Afdækning af teknisk setup – f.eks. sikkerhedssetup ift. udviklingsmiljø i en given teknologi
 • ISO27001 compliance
 • Datasikkerhed, hvordan må vi behandle vores data – herunder lovhjemmel
 • Udarbejdelse af metoder/processer, som angiver hvordan sikkerhed skal tænkes ind i projekter

Indgå i et dynamisk og tværfagligt udviklingsmiljø med højt til loftet og rig mulighed for at gøre en forskel
I EUTK-programmet, der er en del af Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, søger vi lige nu et antal stærke profiler til at indgå i vores dynamiske og ambitiøse tværfaglige team, der arbejder på at udvikle og implementere en række nye, moderne IT-løsninger til det danske toldvæsen.

Du bliver ansat i enten Kontoret for IT-udvikling eller Programkontor 2, Data og Analyse, men i det daglige vil du primært være tilknyttet et agilt produktteam, hvor du afhængigt af din profil og erfaring vil deltage aktivt i udvikling af de mange forretningskritiske leverancer. Vi arbejder agilt ud fra rammeværktøjet SAFe (Scaled Agile Framework)

Vi søger en profil med en stærk faglig baggrund. Vi forestiller os, at du har flere års erfaring inden for IT-sikkerhed, for eksempel som ISO27001 implementer, risikoanalytiker, IT-sikkerhedsansvarlig eller lignende.

Det er en klar fordel, hvis du har prøvet at besvare eller udforme udbud på sikkerhedsområdet, ligesom det vil være et plus, hvis du har arbejdet i udviklingsprojekter tidligere.

Er du nyuddannet med vægt på IT-sikkerhed, vil vi også gerne høre fra dig og høre, hvad netop du har at byde ind med til teamet.

Vi forventer, at du er:

 • en holdspiller, der tager ansvar og kan lide at videndele
 • trives med transparens, ærlighed og ”build in quality”
 • hurtig til at danne dig et overblik over et komplekst område og kan holde mange bolde i luften
 • forretnings- og brugerorienteret i din tilgang til it-sikkerhed
 • god til at kommunikere og samarbejde (på engelsk og dansk) på forskellige niveauer i en organisation, samt med eksterne konsulenter og med interessenter, der indimellem har roller og ønsker, som konflikter
 • dygtig til at skabe relationer i en organisation, hvor viden er forankret mange forskellige steder.

Det kræver en hvis portion gå-på-mod, godt humør og vedholdenhed for at lykkes med at bringe IT-sikkerhed på dagsordenen blandt så mange forskellige fagligheder som EUTK-programmet rummer. Derfor har vi brug for en person, der kan italesætte sikkerhed på et sprog, som alle forstår.

Er du vores nye kollega, kan du se frem til at arbejde i et team, kendetegnet af høj faglighed, en uformel omgangstone og masser af godt humør.

EUTK-programmet – Din nye enhed
EUTK-programmet ansatte den første medarbejder i 2016. I 2018 blev vi en del af Udviklings- og Forenklingsstyrelsen (UFST) under Skatteministeriet. Vi bor i moderne kontorfaciliteter på Frederiksberg lige ved Flintholm station. EUTK-programmet består i dag af ca. 90 medarbejdere. Vi har forskellige uddannelses- og erhvervsmæssige baggrunde, hvilket skaber et dynamisk og kreativt arbejdsmiljø, hvor vi vægter læring og arbejdsglæde meget højt. Som medarbejder i EUTK-programmet kan du bl.a. glæde dig til vores ”Social Crew”, der arrangerer løbeklub, torsdagstons og fredagsbar m.m.

Ansættelsesvilkår og tiltrædelse
Ansøgning med CV og eksamenspapirer bedes sendt via nedenstående link senest søndag d. 31 marts 2019. Samtaler afholdes løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef for Programkontor 2, Data og Analyse Tune B. Hammer (tlf: 7238 9085), eller kontorchef for IT-Udvikling, Christian Vinther (tlf:7238 9083).

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Ansættelsesområdet er skatteministeriet med tilhørende institutioner og dit arbejdssted vil være Osvald Helmuths vej 4, 2000 Frederiksberg.

Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
’I samarbejde med Skatteministeriets øvrige styrelser udvikler vi en fremtidsparat og sikker digital forvaltning’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har til opgave at forenkle og udvikle it-løsninger og forretningsprocesser. Samtidig har styrelsen ansvar for at sikre stabil drift og vedligeholdelse af skatteforvaltningens eksisterende it-systemer. Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Beliggenhed