Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

ZBC søger FVU- og OBU-undervisere

ZBC

Sydsjælland inkl. Møn
11-03-2019
Expires
22-03-2019

Brænder du for at undervise voksne inden for FVU og OBU, og vil du være en del af et faglig dygtigt og engageret team af undervisere?

Vi søger to kolleger til en spændende og udviklingsorienteret arbejdsplads – en skole med mange forskellige uddannelser og afdelinger.

Da vi er i en opstartsfase, vil du få stor indflydelse på de kommende FVU-forløb på ZBC. Vi anvender gerne nye undervisningsformer og pædagogisk nytænkning, og vi er meget åbne over for nye og anderledes idéer.

Det daglige arbejde vil foregå i samarbejde med teamet, de øvrige undervisere og vejledere på ZBC. Du skal deltage i tilrettelæggelse, planlægning og gennemførelse af undervisningen, som vil foregå på ZBC’s adresser. 

 

Vi forventer, at du

  • Har en relevant læreruddannelse og er uddannet FVU-lærer i læsning og/eller matematik – eller er i gang med at uddanne dig til FVU-lærer i læsning og/eller matematik.
  • Har mindst 2 års undervisningserfaring med faget og kendskab til målgruppen.
  • Måske endda er uddannet ordblindeunderviser.
  • Har lyst til at samarbejde i et lærerteam, men samtidig er selvstændig og struktureret.
  • Formår at planlægge din egen hverdag.
  • Kan mestre at praksisorientere, konkretisere og perspektivere undervisningen.
  • Har erfaring med klasserumsledelse, er rummelig og har en naturlig autoritet i din fremtoning.
  • Kan skabe et trygt undervisningsmiljø med høj grad af motivation, og at du kan opnå den fornødne tillid til at kunne påvirke andre på en positiv måde samtidig med, at du har fokus på egen læring og udvikling.

 

Vi tilbyder
Du får engagerede kolleger, der er villige til at gå den ekstra mil for at få en plan til lykkedes, og som glæder sig til at hjælpe dig godt i gang. Vi har fokus på nytænkning og plads til både personlig og faglig videndeling. Vi har en uformel omgangstone og godt humør.

Vi kan tilbyde dig et spændende og inspirerende job som underviser, hvor du får indflydelse på din hverdag og jobindholdet samt mulighed for faglig og pædagogisk udvikling.
 
Vi kan tilbyde dig en hverdag, hvor du både arbejder selvstændigt og i et team med kollegial sparring, og som vil være behjælpelige med oplæring
 
Ansættelse
Vi ser frem til at byde dig velkommen hurtigst muligt og senest den 1. maj 2019.
 
Ansættelse sker på fuldtid - gennemsnitligt på 37 timer pr. uge. Der kan forekomme udsving i arbejdstiden, således at nogle perioder er mere travle og andre mindre travle, og der kan forekomme undervisning om eftermiddagen/aften.
 
Ansættelsen er på ZBC – som udgangspunkt med tjenestested i Næstved og/eller Slagelse.
 
Ansættelse finder sted i henhold til gældende regler på området.
 
Som uddannelsesinstitution indhenter vi børneattest i forbindelse med en eventuel ansættelse.
 
Ansøgning
Ansøgningsfristen er den 22. marts 2019, kl.12:00. Ansøgninger modtages ikke efter ansøgnings fristens udløb. Stillingen kan kun søges ved at klikke på "Søg jobbet" nederst i stillingsopslaget, hvor ansøgning, CV og relevant uddannelsesdokumentation vedhæftes.
 
Ansættelsessamtaler forventes afholdt primo uge 13, 2019. Ansættelsessamtaler vil finde sted på ZBC, Maglegårdsvej 3, 4000 Roskilde.
 
Har du spørgsmål, eller ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte:
Tanja Ferslev, områdeleder på tlf. 2519 2807 eller på mail tafe@zbc.dk.
 

Hvem er vi?
ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte, en omsætning på 700 millioner og adresser i 7 byer på Sjælland. Vi udbyder mere en 40 forskellige erhvervsuddannelser og har teknisk gymnasium og handelsgymnasium, ligesom vi tilbyder efter- og videreuddannelse inden for mange brancher. Derudover har vi mange faglige og sociale miljøer. Hos os er der fokus på den individuelle elev, men vi lægger også vægt på, at vores elever er en del af et stærkt fællesskab.

Selv om vi er en stor skole, er vores primære mission at bevare bredden i uddannelsestilbuddet og have en høj kvalitet i uddannelserne. Vores skole er også internationalt orienteret, så elever på alle uddannelser har mulighed for at komme i praktik i udlandet. Vi har samtidig fokus på, hvad ZBC’s arbejde betyder for vores samfund og ikke mindst for vores mange elever, kursister, samarbejdspartnere og virksomheder.

Fælles for os på ZBC er, at vi på forskellig vis og med høj faglighed, arbejder med mennesker, uddannelse og efteruddannelse.

ZBC
Vær med. Verden er til at forandre.

Beliggenhed