Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Geodatastyrelsen søger tre studentermedhjælpere

Geodatastyrelsen

Nordjylland
08-03-2019
Expires
04-04-2019

Vi skal bruge tre studerende i kontoret ”Ejendomme og Jura”. En stilling er mere generel administrativ med fokus på ejendomsregistreringen, mens de to andre er rettet mod kontorets IT-servicedesk.

Stillingerne er placeret i Geodatastyrelsens kontor for Ejendomme og Jura, som har adresse på Lindholm Brygge 31 i Nørresundby. Kontoret er ansvarlig for ejendomsregistrering i Danmark og har netop idriftsat en række nye IT-systemer til håndtering af fremtidens processer på ejendomsregistreringsområdet.

Generelt vægter vi, at vores nye studentermedhjælpere er udadvendte og opsøgende, er skriftligt stærke på både dansk og engelsk, kan arbejde selvstændigt og selv følge op på opgaverne. Det er også vigtigt, at vores nye studentermedhjælpere er gode til at samarbejde, da meget af arbejdet foregår i teams, hvor man sammen løser arbejdsopgaverne. Her er det den fælles indsats efter faste retningslinjer, som gør, at vi kommer i mål.

Vi vægter derfor generelt, at du er:

 • Udadvendt, serviceminded og opsøgende
 • Skriftlig stærk på dansk
 • Kan arbejde selvstændigt og selv følge op på dine opgaver.

Det er ikke en forudsætning, at du er bachelor eller langt henne i dit studieforløb. Men du skal have lyst til studierelevant arbejde, og have noget at byde ind med – fagligt og menneskeligt.

Læs mere om os på http://www.GST.dk og linkedin.com/Company/Geodatastyrelsen

Én af stillingerne vil bl.a. omfatte:
 • Håndtering mails og telefonhenvendelser til Ejendomme og Jura fra borgere, landinspektører m.fl.
 • Journalisering og lettere sagsbehandling af henvendelser om ejendoms-registreringen
 • Håndtering af henvendelser om aktindsigt
 • Opdatering af hjemmeside
 • Registreringsopgaver i matriklen
 • Forefaldende kontoropgaver, bl.a. forberedelse af møder

Opgaverne er særdeles studierelevante for landinspektør- eller jurastuderende, som gerne vil tilegne sig viden om ejendomsregistreringen og om arbejdet i en statslig styrelse.

Du vil indgå i et team med områdets 4 nuværende studentermedhjælpere (3 landinspektørstuderende og 1 cand.merc.jur.-studerende).

Flere oplysninger kan fås hos funktionsleder Uffe J. Ravn-Christensen på tlf. 72 54 52 64.

To af stillingerne er specifikt rettet mod områdets IT-servicedesk og vil bl.a. omfatte:
 • Besvarelse af tekniske spørgsmål fra landinspektører og kommuner vedr. vores IT-systemer til ejendomsregistrering
 • Vedligeholdelse af vidensdatabasen i vores servicedesk
 • Opdatering af systemdokumentation
 • Udarbejdelse af statusrapporter ift. svartider m.v.

Opgaverne er særdeles studierelevante for landinspektør- eller IT-studerende, som gerne vil tilegne sig viden om håndtering af tekniske problemstillinger i IT-systemer med mange eksterne brugere.

Flere oplysninger kan fås hos funktionsleder Christian Thellufsen på tlf. 72 54 50 66.

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og HK. Ansættelsesområdet er Geodatastyrelsen. Arbejdstiden er ca. 10 - 15 timer pr. uge i gennemsnit, og arbejdstiden planlægges under hensyntagen til skema, afleveringer, eksamener etc.

Stillingerne søges online via vores jobportal http://www.gst.dk/om-os/ledige-stillinger/ via linket "Søg stillingen". Vi skal have din ansøgning, CV, indskrivningsbekræftelse og øvrige relevante oplysninger senest onsdag den 4. april 2018, kl. 8.00.

Angiv hvilken af de to typer af studiejob du søger.

Vi forventer at holde samtaler i løbet af april måned 2019 i Aalborg.

Geodatastyrelsen er den del af Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet og er myndighed for ejendomsregistrering i Danmark og søkortlægning i Danmark, Grønland og Færøerne.
Ministeriet ønsker at fremme mangfoldighed, hvorfor alle uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Læs mere på gst.dk og følg os på http://www.linkedin.com/company/geodatastyrelsen-Aalborg

 

Beliggenhed