Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dataanalytiker med flair for formidling til Administrations- og Servicestyrel-sen i Herning

Skatteforvaltningen, Herning

Vestjylland
07-03-2019
Expires
21-03-2019

Har du lyst til at være med til at opbygge kontoret for Målinger, analyse og ledelsesinformation i Administrations- og Servicestyrelsen, som er en del af Skatteforvaltningen? Motiveres du af at udarbejde og formidle dataanalyser og ledelsesinformation? Og trives du med at være i tæt kontakt med forretningen og yde professionel sparring? Så vil et job som Dataanalytiker måske være noget for dig.

Målinger, Analyse og Ledelsesinformation – dit kontor
Du bliver en del af kontoret for Målinger, Analyse og Ledelsesinformation, som er beskæftiget med koncernfælles ledelsesinformation, tværgående analyser, målinger og evalueringer samt datamateriale til understøttelse af fx løntillægsforhandlinger. Du bliver en del af et ambitiøst arbejdsmiljø, hvor faglig sparring er i højsæde. Du skal derfor også have lyst til at indgå i et fagligt fællesskab og i et samarbejde med resten af afdelingen. Vi har høje ambitioner, og vores kunder har store forventninger til vores ydelser.

Analyser og formidling – dine opgaver
Som Dataanalytiker får du til opgave at levere større og mindre analyser og nøgletal på personaleområdet efter forretningens behov. Blandt andet får du til opgave at:

  • Løbende udføre nøgletalsanalyser til styrelserne, hvor du anvender forskellige typer af data.
  • Gøre brug af de nødvendige analytiske metoder til at udlede viden om effekter og adfærd og skabe et operationelt beslutningsgrundlag.
  • At udarbejde notater og beslutningsoplæg til ledelsen på baggrund af nøgletal, analyser m.m.

Analytisk tilgang og god formidler
Du har en relevant videregående uddannelse kombineret med en god tal- og systemforståelse, således du kan bearbejde store datamængder i Excel eller RStudio. Det er også vigtigt, at du har en stærk faglighed inden for spørgeteknik og opsætning af spørgeskemaundersøgelser, og du på baggrund heraf kan bidrage med solide og værdifulde konklusioner for forretningen.

Det er desuden vigtigt, at du er i stand til at forstå og sætte dig ind i både HR og forretningen, så du kan sparre om de henvendelser, du får. Derudover skal du kunne sikre en god proces, så aftalerne med forretningen omsættes til produkter af høj kvalitet.

Som dataanalytiker lægger vi vægt på at du:
  • Har erfaring som dataanalytiker og gerne 1-2 års erfaring fra en lignende stilling
  • Mestrer at formidle tal og statistisk materiale i tale, skrift og gennem visualisering med fokus på modtageren
  • Har solide Excel kompetencer eller erfaring med at anvende RStudio til kvantitative analyser
  • Har erfaring med ledelsesinformation
  • Er en dygtig sparringspartner og har gode kommunikative evner
  • Er stærk inden for avanceret kvantitativ metode

Det er vigtigt, at du trives med opgaver, der veksler mellem udvikling og løbende drift. Du trives med at samarbejde med dine kolleger i forhold til retningen for dine arbejdsopgaver og efterfølgende selvstændigt at arbejde inden for dit eget felt.

Vi tilbyder
Du kan se frem til at blive en del af et engageret og tillidsbaseret arbejdsmiljø præget af tæt samarbejde og viljen til at lykkes, og hvor der er plads til videreudvikling. Desuden tilbyder vi en alsidig hverdag, hvor dine arbejdsopgaver påvirkes af forretningens nuværende behov og efterspørgsler. Du vil indgå i et grundigt introduktions- og oplæringsforløb for hurtigt at kunne arbejde selvstændigt med opgaverne.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning med CV og eksamensbevis via linket ”Søg jobbet” senest torsdag den 21. marts 2019. Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte konstitueret Kontorchef Bente Frederiksen på telefon 72 37 08 10 eller Dataanalytiker Annemette Eskildsen på telefon 72 37 87 39. Det må forventes, at der indgår en logisk test og en personanalyse i ansættelsesforløbet. Vi forventer ansættelsesstart 1. juni 2019 eller hurtigst muligt. Vi indkalder løbende kandidater ind til samtaler, så vent ikke for længe med at sende din ansøgning.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest. Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Dit arbejdssted bliver Brændgårdvej 10, 7400 Herning.

Administrations- og Servicestyrelsen
’Vi understøtter en velfungerende skatteforvaltning ved at yde service af høj kvalitet og administrere effektivt’

Administrations- og Servicestyrelsens opgave er at sikre, at departement og styrelser i Skatteministeriets koncern kan fokusere på deres kerneopgaver.

Vi varetager koncernens fælles administrations- og servicefunktioner med effektivitet og fagligt stærke løsninger. Derfor er det er vigtigt, at vores medarbejdere står på et solidt fagligt fundament og samtidig er både servicemindede og løsningsorienterede.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om, sammen med de andre styrelser under Skatteministeriet, at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Administrations- og Servicestyrelsen på www.adst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Beliggenhed