Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

ZBC søger 2 faglærere til serviceassistentuddannelsen

ZBC

Midtsjælland
07-03-2019
Expires
21-03-2019

Vær med til at skabe de bedste rammer for ZBC’s uddannelser og kurser inden for vaskeri, service og rengøring.

ZBC søger 2 faglærere til serviceassistentuddannelsen pr. 1. maj 2019. Du skal undervise på erhvervsuddannelse, AMU og efteruddannelse afhængigt af dine kompetencer og ønsker.

Profil 1 

 • Du er har en uddannelse som ergo- eller fysioterapeut.
 • Du har gerne erfaring med hospitalsservice, herunder forflytning, lejring, ergonomi, sundhed.

Profil 2

 • Du har gerne har en uddannelse som serviceassistent – eller anden stærk brancherelevant erhvervserfaring.
 • Du er gerne Insta 800 certificeret.
   

For begge stillinger gælder, at 

 • Du har en høj faglighed og en dyb interesse for at undervise elever i forskellige aldersgrupper, så vi kan uddanne fremtidens dygtigste serviceassistenter.
 • Du er dynamisk, og du er god til at kommunikere og formidle. Måske har du tidligere erfaring med at arbejde med elever – det vigtigste er dog, at du brænder for at videregive din faglige viden og dine erfaringer.
 • Du har stor lyst at bidrage til god læring og du trives med at tænke nye tanker og udvikle den måde vores elever skal lære på.
 • Du er god til at skabe relationer til vores elever.
 • Du vil blive en del af et lærerteam, hvor de primære opgaver er at uddanne og udvikle de kommende serviceassistenter.
 • Du kan bruge en PC til lidt af hvert.

 

Vi sørger for, at du får den nødvendige pædagogiske efteruddannelse, så du kan matche de undervisningsmæssige krav, der stilles til en faglærer.

Vi forventer, at du er kvalitetsorienteret og forstår betydningen af samarbejdet mellem skole, branche og elev.

 

Vi tilbyder

Har du lyst til og mod på ovenstående, kan vi tilbyde et job med udfordringer og indflydelse på jobindholdet og med rig mulighed for personlig og faglig udvikling. Du får gode kolleger, der står klar til at hjælpe og støtte.

Vi arbejder i team, hvor teamet i fællesskab løfter undervisning, elevtrivsel og dermed fastholdelse. Vi arbejder projekt- og helhedsorienteret, med pædagogisk nytænkning som omdrejningspunkt, og er meget åbne over for dine idéer. Du tør prøve nye veje, og du lærer af det, der ikke lykkes.

 

Ansættelsesvilkår

Begge stillinger er på fuldtid, og vi glæder os til at byde dig velkommen den 1. maj 2019 og gerne før.

Ansættelsesområdet er ZBC. Tjenestestedet er som udgangspunkt på vores uddannelsessted i Roskilde, men du skal være indstillet på en høj grad af mobilitet, da du skal undervise rundt om i Danmark. Det er derfor også nødvendigt, at du har kørekort, og det er en fordel at have egen bil.

Ansættelsen finder sted på tjenestemandslignende vilkår, hvilket bl.a. indebærer en pensionsordning på 18%.

Som uddannelsesinstitution indhenter vi børneattest i forbindelse med en eventuel ansættelse.

 

Ansøgning

Ansøgningsfristen er den 21. marts 2019. Ansøgninger modtages ikke efter ansøgningsfristens udløb. 

Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 25. eller 27. marts 2019.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen. Vi lægger alene vægt på kvalifikationer og kompetencer.

 

Har du spørgsmål, eller ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte:

Carsten Toft Nielsen, uddannelseschef på tlf. 4033 6827 eller på mail cnie@zbc.dk.

 

Hvem er vi?

ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte, en omsætning på 700 millioner og adresser i 7 byer på Sjælland. Vi udbyder mere en 40 forskellige erhvervsuddannelser og har teknisk gymnasium og handelsgymnasium, ligesom vi tilbyder efter- og videreuddannelse inden for mange brancher. Derudover har vi mange faglige og sociale miljøer. Hos os er der fokus på den individuelle elev, men vi lægger også vægt på, at vores elever er en del af et stærkt fællesskab.

Selv om vi er en stor skole, er vores primære mission at bevare bredden i uddannelsestilbuddet og have en høj kvalitet i uddannelserne. Vores skole er også internationalt orienteret, så elever på alle uddannelser har mulighed for at komme i praktik i udlandet. Vi har samtidig fokus på, hvad ZBC’s arbejde betyder for vores samfund og ikke mindst for vores mange elever, kursister, samarbejdspartnere og virksomheder.

Fælles for os på ZBC er, at vi på forskellig vis og med høj faglighed, arbejder med mennesker, uddannelse og efteruddannelse.

ZBC

Vær med. Verden er til at forandre.

Beliggenhed