Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studievejleder til Studie- og Karrierevejledningen

Administration + Efter- og videreuddannelser

Storkøbenhavn
07-03-2019
Expires
20-03-2019

Har du lyst til at arbejde i en afdeling, som udvikler professionelle vejledningstilbud til studerende på 16 af vores grunduddannelser og som har mange sceneskift og samarbejdsflader i løbet af en arbejdsuge, så er du måske vores nye kollega.

Om os
I Studievejledningen bliver du en del af et team på 10 fuldtidsansatte studievejledere, som varetager studievejledningsopgaven på 16 grunduddannelser. Hver studievejleder dækker hver især arbejdsopgaverne for 2 – 4 specifikke uddannelser sammen med en eller flere studievejlederkolleger. Vi har kontakt med studerende på mail, telefon, personlige henvendelser, værksteder og sessioner i klasserne og samarbejder tæt med uddannelserne om at støtte de studerende i deres valg og beslutninger vedrørende uddannelse.

I studievejledningen arbejder vi desuden med struktureret dokumentation og dataindsamling for de studerendes ageren med henblik på både at kunne tilbyde den bedst mulige vejledning og samtidig kunne skabe viden, der kan bruges af uddannelserne samt øvrige aktører.

Studievejledningen er en afdeling i Studieservice, som består af syv afdelinger. I Studieservice er der samlet set ca. 160 medarbejdere, som varetager opgaver inden for studieadministration, studievejledning, SU og optag, eksamens- og praktikadministration, international udveksling, uddannelsesjuridisk bistand, projektledelse og ledelsesinformation.

Om jobbet
Du vil komme til at udføre en bred vifte af opgaver:

 • studie- og karrierevejledning på flere af Københavns Professionshøjskoles grunduddannelser (individuelle samtaler, workshops mv)
 • kontakt med mange studerende med en stor variation af udfordringer i forhold til uddannelse og studieliv
 • tæt samarbejde med uddannelsesledere, undervisere og studieadministrative koordinatorer med henblik på at skabe et godt studiemiljø og en korrekt sagsbehandling af de studerende
 • administrative opgaver, fx udarbejdelse af studieplaner og registrering af henvendelser
 • videreudvikle studieværksteder og ideer til støtte for de studerendes studieforløb
 • arbejde med SPS (Specialpædagogisk Støtte)
 • deltage i rekruttering og optagelse af nye studerende
 • indgå i projekter på tværs af såvel hele Københavns Professionshøjskole som i Studieservice
Om dig
Vi søger en studievejleder, der:
 • har en stærk interesse i og erfaring med studievejledning, gerne erfaring inden for studievejledning på professionsbacheloruddannelser
 • er fleksibel i forhold til en meget varieret arbejdsuge, hvor du arbejder på tværs af flere uddannelser, på flere adresser og med varierede opgaver i forhold til mængde, indhold/art og intensitet.
 • har relevant videregående uddannelse, suppleret med relevant uddannelse/kurser inden for uddannelses- og karrierevejledning
 • har lyst til at arbejde i en enhed, som vægter struktureret dokumentation og dataindsamling højt
 • har gode samarbejdsevner, kommunikative evner og digitale kompetencer
 • er indstillet på at arbejde efter en fælles metodisk vejledningsramme og løbende deltage i erfaringsudveksling og kollegial supervision
 • er selvstændig, imødekommende og initiativrig.
Din arbejdsplads
Du kommer til at indgå i et spændende vejlednings- og uddannelsesmiljø på Københavns Professionshøjskole og har mulighed for deltagelse i kurser, temadage m.v. Studievejledningens fælles lokaler er placeret på Tagensvej 86, KBH N, men en stor del af ugens arbejdstid tilbringer du på andre adresser på de uddannelser i København, som du sammen med kolleger har ansvaret for.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er på fuld tid (37 timer) og ønskes besat pr. 1. maj 2019. Aflønning sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der kan forhandles kvalifikationstillæg efter reglerne om ny løn.

Vil du vide mere?
Hovedstadsregionen har brug for stærke professionelle, der er uddannet til at møde og besvare fremtidens udfordringer. Som en samlet professionshøjskole har vi med vores bredde og volumen en ambition om at blive toneangivende på uddannelsesområdet.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole på http://www.kp.dk, her kan du også læse om vores nye strategi.

Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til Afdelingsleder Jan Svendsen på tlf. 51380489, jsve@kp.dk.

Interesseret?
Send din ansøgning, CV og eksamensbeviser via ansøgerknappen senest onsdag 20. marts 2019.

Samtaler afholdes i starten af uge 13.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

Beliggenhed