Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Underviser til Designskolen Kolding

Designskolen Kolding

Syd- og Sønderjylland
07-03-2019
Expires
26-04-2019

Underviser til Designskolen Kolding

Designskolen Kolding søger en underviser med særlig interesse for og erfaring med det modefaglige felt. Vores nye underviser ansættes som enten studieadjunkt eller -lektor i overensstemmelse med gældende stillingsstruktur.

Vores kommende kollega
Du skal være dedikeret og engageret i forhold til designuddannelse på højeste faglige niveau samtidigt med, at du har øje for det pædagogiske aspekt ved uddannelsen. Du vil blive en gennemgående og meget synlig person i undervisningen på det modefaglige felt på bachelor- såvel som kandidatuddannelsen. Det betyder, at du skal have faglige ambitioner for modefaget og kunne bidrage aktivt til udviklingen af dette, ligesom du skal være interesseret i at indgå i arbejdet med udviklingen af de samlede uddannelser – herunder også videre- og efteruddannelse - med fokus på kvalitet og relevans.

Du har en designfaglig uddannelsesbaggrund med særligt fokus på og erfaring med modebranchen, samt undervisningserfaring fra videregående designuddannelse, og du kan demonstrere færdigheder ift. at integrere strategiske samarbejdspartnere fra den offentlige og private sektor i undervisningen. Derudover forventer vi, at du har en høj grad af professionalisme, selvstændighed og personlig integritet, såvel som gode samarbejdsevner og et ønske om at bidrage bredt til vores undervisningsmiljø.
Som ansat med undervisningsforpligtelse vil du blive en del af forsknings- og udviklingsafdelingen. Du forventes at bidrage til videnudviklingen gennem fx deltagelse i udviklingsopgaver, projektsamarbejder med eksterne parter og forskning alt efter dine kvalifikationer.

Fakta
Stillingen er normeret til halv tid i fire år og kræver fuld tilstedeværelse på skolen. Stillingen er til besættelse fra 1. august eller hurtigst muligt derefter og tidsbegrænset til 31.07.2023.
Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst med Finansministeriet samt stillingsstruktur for kunstnerisk og videnskabeligt personale ved Designskolen Kolding m.fl. Der henvises til bekendtgørelse nr. 962 af 24. august 2015 om stillingsstruktur for kunstnerisk og videnskabeligt personale ved Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering, Arkitektskolen Aarhus samt Designskolen Kolding.
https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=173891

Afhængigt af kvalifikationer, fx erfaring fra designfaglig udvikling, projektledelse og faglig bredde samt dybde, vil der være mulighed for at få studieretningsansvar, som kan give anledning til forhøjelse af timenormen.

Ved ansættelse som studieadjunkt vil der efter tre års ansættelse blive foretaget en lektorbedømmelse. Ved en positiv vurdering, vil du blive ansat som studielektor i overensstemmelse med gældende regler.

Ansøgningen skal indeholde:
• Motiveret ansøgning og CV
• Oversigt over undervisningserfaring
• Kopi af relevante uddannelsesdokumenter

Ansøgning og CV skal være på dansk eller alternativt på et andet skandinavisk sprog.

Din ansøgning skal indsendes via Designskolen Koldings hjemmeside og være skolen i hænde senest den 26. april 2019. Samtaler forventes gennemført i uge 19 og 21, 2019. Alle interesserede uanset personlige forhold opfordres til at søge stillingen.
For mere information om stillingen kan chef for uddannelse Eva Kappel, kontaktes på
telefon: +45 2860 8228 eller mail: eka@dskd.dk og chef for forskning og udvikling Anne Louise Bang, på telefon: +45 2264 7402 eller mail: alb@dskd.dk

Om Designskolen Kolding
Designskolen Kolding er en selvejende institution under Uddannelses- og Forskningsministeriet. Skolen uddanner designere på bachelor-, kandidat- og ph.d.- niveau, og udbyder derudover også diplomuddannelse.

Designskolen Kolding har knap 380 aktive studerende og et antal ph.d.-studerende, herunder erhvervs-ph.d.-studerende. Bacheloruddannelsen er organiseret i fire faglige linjer: Mode/tekstil, industrielt design, accessoires og kommunikationsdesign. Kandidatuddannelsen er organiseret omkring tre uddannelsesprogrammer: Design for people, design for planet, design for play. Designskolen Kolding tilbyder et dynamisk og fleksibelt arbejdsmiljø med engagerede og dedikerede kollegaer, som nyder godt af hinandens forskellige baggrunde og fagligheder.

Yderligere information
Mere information om Designskolen Kolding kan findes på skolens hjemmeside: www.designskolenkolding.dk
Beliggenhed