Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælpere til Syd- og Sønderjyllands Politi - Anklagemyndigheden

Syd- og Sønderjyllands Politi

Syd- og Sønderjylland
07-03-2019
Expires
20-03-2019

Esbjerg, Syd- og Sønderjyllands Politi

Er du jurastuderende? Har du lyst til at arbejde med bl.a. konkret sagsbehandling, informationssøgning m.v., hvor du har mulighed for at bruge din teoretiske viden på praktiske opgaver? Så er stillingen som studentermedhjælper hos Syd- og Sønderjyllands Politi måske noget for dig!

Vi søger et antal jurastuderende på 2. eller 3. år af grunduddannelsen eller på overbygningen til vores Anklagemyndighed. Vi tilbyder dig et studierelevant job i en spændende og stærkt fagligt miljø, hvor kvaliteten af arbejdet vægtes højt! Samtidig kan vi garantere dig, at jobbet vil give dig et godt indblik i arbejdet som fuldmægtig indenfor Justitsministeriets område.

Ansættelsesforhold

Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid er 15 timer. Arbejdstiden aftaler vi sammen – også når det gælder behov f.eks. mindre arbejde i forbindelse med eksamensperioder.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst.

Dit arbejdssted bliver Syd- og Sønderjyllands Politi med adresse på Kirkegade 76, 6700 Esbjerg.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte advokaturchef Liselotte Bøhm på telefon 61226862.

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV, bedes du uploade dit eksamensbevis samt indskrivningsbevis for nuværende uddannelse. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 13.

Ansættelsestidspunkt sker efter nærmere aftale.

Syd- og Sønderjyllands Politi
Syd- og Sønderjyllands Politi dækker det syd- og sønderjyske med hovedstationen placeret i Esbjerg. Her er kredsens øverste ledelse placeret sammen med de centrale politiafdelinger, anklagemyndigheden og den centrale administration. Vi har derudover områdecentre i flere byer. I Padborg ligger Udlændingekontrolafdelingen (UKA).

Vi er ca. 900 ansatte i hele kredsen, bestående af navnlig politiuddannede medarbejdere, jurister og administrative medarbejdere.

Som en del af Dansk Politi er vi en politisk styret organisation, der løbende tilpasser sig det omgivende samfunds krav og forventninger. Vi ønsker kontinuerligt at udvikle vores kerneopgaver og være en serviceorienteret organisation, der skaber tryghed for borgerne, samtidig med at vi er en spændende, attraktiv og målrettet arbejdsplads.

Du kan læse mere om Syd- og Sønderjyllands Politi på http://www.politi.dk/sydsoenderjylland

Beliggenhed