Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kontorfunktionær til Nykøbing Falster

Statsforvaltningen, Afdeling Nykøbing F

Lolland & Falster
07-03-2019
Expires
17-03-2019


Familieretshuset søger dygtig kontorfunktionær til Afdeling Nykøbing Falster
Har du lyst til at arbejde med navne- og skilsmissesager, og vil du være en del af et fagligt stærkt kontor? Så læs videre.

Familieretshuset søger en kontorfunktionær.

Arbejdsopgaver

I familieretshusets afdeling i Nykøbing Falster arbejder vi med navne- og skilsmissesager.Du skal i første omgang arbejde med navnesager. Her skal du, i samarbejde med dine kommende kolleger og personregisterførerne rundt omkring i sognene, træffe afgørelser om navngivninger og navneændringer. Du skal også være med til at føre lister over godkendte fornavne, frie efternavne og beskyttede firma- og kunstnernavne.Besvarelse af telefoniske henvendelser på navneområdet og betjening af vores borgerskranke bliver også opgaver, du deltager i.Vi sørger naturligvis for grundig oplæring.
Kvalifikationer

Vi lægger vægt på, at du • Har bestået kontoruddannelsen med speciale i offentlig administration eller har tilsvarende relevant uddannelsesmæssig baggrund

 • Har erfaring med sagsbehandling

 • Er effektiv og målrettet

 • Har høje ambitioner for dit arbejde og sans for detaljen

 • Har gode skriftlige formuleringsevner

 • Gerne vil træffe selvstændige afgørelser, som har stor betydning for borgerne

 • Har lyst til at arbejde i et kontor, hvor der stilles høje krav både til kvaliteten i arbejdet og til en effektiv sagsbehandlingstid.

Vi tilbyder


 • Et spændende job i et kontor præget af høj faglighed.
 • Muligheden for at blive en del af et dynamisk team med gode kolleger og højt til loftet.
 • Et arbejdsliv hvor ikke to dage er ens.
 • Vi har flekstid, som kan anvendes under hensyntagen til arbejdets tilrettelæggelse.


Ansættelsesvilkår

Ansættelsesområdet vil være Børne- og Socialministeriet med tilhørende institutioner. Du vil blive omfattet af overenskomsten for akademikere i staten. Arbejdsstedet vil være i Nykøbing Falster.Stillingen er på fuld tid.

Yderligere oplysninger

Hvis du ønsker yderligere oplysninger er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Hroar Kolmos på tlf.: 72 56 77 27.

Ansøgning

Hvis du er interesseret i stillingen, kan du sende en ansøgning, cv, eksamenspairer samt anden relevant dokumentation elektronisk via stillingsopslaget på Statsforvaltningens hjemmeside senest søndag den 17. marts 2019.
Vi forventer at afholde samtaler onsdag den 20. marts 2019.
Familieretshuset opfordrer alle interesserede til at søge uanset personlig baggrund.

Beliggenhed