Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teamleder til Trafikstyring Øst

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

Storkøbenhavn
06-03-2019
Expires
18-03-2019

Kan du stå i spidsen for et team, have overblik og indgå i den trafikale drift?

Trafikstyring Øst har ansvaret for Banedanmarks daglige trafikafvikling i og omkring København. Sammen med den øvrige ledelsesgruppe, arbejder 80 dedikerede medarbejdere 24/7/365 dage om året for en sikker, effektiv og pålidelig trafikafvikling.

Den nye teamleder vil få ansvaret for sit eget hold på ca. 15-20 medarbejdere, som arbejder på alle tider af døgnet. Dette stiller særlige krav til synlig ledelse.

Personaleledelse med fokus på rekruttering, udvikling og forandringsledelse
Udover MUS og 1:1 kommer du til at deltage i den løbende rekruttering af medarbejdere til Trafikstyring Øst. Du bliver driveren for, at medarbejdernes høje kompetenceniveau fastholdes og løbende udvikles ift. til de krav, der er til Banedanmark som jernbaneinfrastrukturforvalter. Du skal lede et dynamisk team og samtidig kunne være en aktiv sparringspartner til de øvrige interessenter, internt såvel som eksternt.

Ledergruppen i Trafikstyring Øst består af et team på i alt 4 teamledere, hvoraf du vil være den ene i teamet. Sammen med dine kollegaer har du det trafikale driftsansvar, og du vil ligeledes indgå i en Ledelsesbackup, hvor du skal påregne, at du har vagttelefon ca. hver 8. uge og i alt 7 dage.

Teamlederne refererer til sektionschefen. Ledergruppen udvikles løbende, og du skal være indstillet på, og deltage aktivt I, denne udvikling både fagligt og personligt. Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har erfaring med personaleledelse og er indstillet på at tage de interne lederkurser, såfremt du ikke har taget disse tidligere.

Plan, Do, Act, Check
Du er en stærk og synlig leder og kommunikator, og du er i stand til hurtigt at sætte dig ind i den komplekse opgave at lede og drive trafikafvikling. Du har en jernbanesikkerhedsfaglig uddannelse og erfaring med trafikal togdrift. Din erfaring gør, at du selv kan deltage i driften, og du har en interesse i at holde dig ajour indenfor området.

Vi lægger vægt på, at du som person er empatisk, kan prioritere og sætte retning og have mange bolde i luften samtidig. Du skaber rammerne for høj motivation og stor arbejdsglæde blandt dine medarbejdere. Du er åben for nye initiativer i en hverdag, som er under konstant forandring.

Du går analytisk til problemstillinger og undersøger sagen til bunds, hvad enten det er et konkret problem eller en mere kompleks problemstilling. Gennem god forberedelse får du involveret dine interessenter blandt andet medarbejdere, lederkollegaer eller øvrige interessenter. Du er vedholdende som person og sikrer, at opgaverne bliver løst og implementeret. Du følger op, og sikrer gevinstrealisering eller foretager de nødvendige korrigerende tiltag. Du tager om nødvendigt de svære samtaler,og takler evt. konflikter, hvis de skulle opstå.

Løn
Ansættelsen er omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentlig Ansattes Organisationer og Organisationsaftalen mellem Banedanmark og HK Trafik & Jernbane for trafikmedarbejdere. Stillingen er placeret i løngruppe 4. Basislønnen udgør pt. kr. 398.585,64 årligt og kr. 33.215,47 månedligt dertil kommer et funktionstillæg der pt. udgør årligt 32.249,16 og per måned 2.687,43. Hertil kommer pension. Der er mulighed for at forhandle tillæg.

Hvis du allerede er tjenestemand, vil du efter en konkret vurdering kunne bevare din tjenestemandsansættelse i lønramme 35.

Ansøgning og kontakt
Vil du vide mere, så kontakt Sektionschef Nicolai Smidt Sigsgaard. Send os din ansøgning og CV hurtigst muligt. Vi vurderer ansøgninger og indkalder til samtaler løbende.

For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stillingen” og følger instruktionerne.

Beliggenhed