Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kontormedhjælper/studentermedhjælp til Science and Technology (ST), Forskningscenter Foulum, Aarhus Universitet

Aarhus Universitet

Midtjylland
06-03-2019
Expires
20-03-2019

Ved ST Forskningscenter Foulum, Aarhus Universitet søger vi snarest muligt en kontormedhjælper til at hjælpe os ca. 5-8 timer om ugen med diverse opgaver i vores institutter og økonomiafdeling.

Du vil komme til at arbejde med følgende

  • Kopiering
  • Omposteringer, faktureringer og indtastningsopgaver i forskellige økonomi og projektsystemer
  • Journalisering i WorkZone
  • Hjælpe med arkivering og øvrige ad hoc opgaver

Dine kvalifikationer
Du må gerne være studerende på eks. HHX/STX eller lignende, men det er ikke et krav. Vi har brug for en ansvarsfuld, struktureret og omhyggelig kontormedhjælper, som selvstændigt kan sætte sig ind i opgaverne, selvfølgelig med den nødvendige sparring.

Desuden lægger vi vægt på at du
  • Er fortrolig med Excel og Word
  • Har en grundlæggende god talforståelse
  • Kan arbejde systematisk

Vi tilbyder
Vores kerneopgave er at servicere medarbejdere i institutter og centre inden for administration og økonomi. Vi har en uformel omgangstone, et stærkt fællesskab og et godt arbejdsmiljø. På AU Foulum er vi ca. 700 medarbejdere.

Er du interesseret? I så fald kan du sende en kort ansøgning og CV. Samtaler forventes afholdt umiddelbart efter opslagets udløb.

Har du spørgsmål?
Spørgsmål vedrørende stillingen kan rettes til teamleder Helle Simonsen på mobil: 2025 2122 eller pr. mail: helles.simonsen@au.dk

Se evt. mere om Aarhus Universitet: http://www.au.dk (http://www.au.dk/)

Formalia
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer samt organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/STAT for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Om Aarhus Universitet
Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 39.000 studerende og 8.000 medarbejdere (årsværk) med en årlig omsætning på 6,6 mia. kr. Læs mere på http://www.au.dk

Ansøgningsfrist:
20. marts 2019

 

Beliggenhed