Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Underviser med pædagogisk baggrund

Social & SundhedsSkolen, Herning, Holstebro afdeling

Vestjylland
06-03-2019
Expires
22-03-2019

Vi uddanner til fremtidens velfærd!

På social- og sundhedsskolerne er vi med til at uddanne stærke fagpersoner, der kan drive og udvikle vores fælles velfærd. I Holstebro mangler vi lige nu en dygtig kollega, der har lyst til at gøre en forskel for både unge og voksne elever!

Vi har brug for et menneske, der tør sætte sin faglighed i spil, så den bliver vedkommende, og som vil det gode og tætte samarbejde om undervisningen, både med elever og kolleger. Mennesker, der vil udvikle sig og lære af både succeser og fejl, og som trives med et stort medansvar for at vi lykkes med vores fælles ambitioner.

Som skole lægger vi vægt på at møde eleverne, dér hvor de er. Vi tror på, at vi lærer bedst, når vi trives og er trygge – og vi derfra kan udfordres til at blive så dygtige, som vi kan. Derfor søger vi en, der kender betydningen af stærke relationer i undervisningen, og som sætter sig selv i spil som nærværende professionelle.

Vi søger en underviser med en pædagogisk baggrund, der brænder for at arbejde med især de unge elever. Du vil skulle undervise på pædagogisk assistent-uddannelsen, på grundforløbene og være en del af vores rekruttering af de helt unge fra folkeskolen.

Det betyder, at du typisk vil være uddannet pædagog med praksiserfaring fra normalområdet. Din faglige viden og erfaring vil du skulle sætte i spil i en praksisnær undervisning, som du udvikler i samarbejde med dine kolleger.

Det er en fordel, at du har særlig interesse for enten musik, idræt eller udeliv.

Stillingen er en fast fuldtidsstilling til besættelse 1. maj 2019.

Ansøgningsfrist er fredag den 22. marts klokken 12.00.

Vi glæder os meget til at modtage din ansøgning via skolens hjemmeside: http://www.sosuherning.dk under fanen ”job”.

Samtaler afholdes onsdag den 27. marts 2018.

For yderligere information om stillingen: kontakt uddannelseschef Anne Mette Vind (tlf. 3016 9004 eller avi@sosuherning.dk).

Løn og ansættelsesforhold i henhold til organisationsaftale for ledere og lærere ved institutioner for erhvervsrettet uddannelse, der udbyder de grundlæggende social- og sundhedsuddannelser.

På Social & SundhedsSkolen, Herning, arbejder vi målrettet på at udbyde uddannelse i verdensklasse med hverdagen, som det grundstof, undervisningen bygger på.

Vi uddanner unge og voksne til en fremtid inden for social- og sundheds- samt det pædagogiske område på adresser i både Herning og Holstebro.

I alt godt 110 medarbejdere bidrager hver dag til et levende, dynamisk og mangfoldigt uddannelsesmiljø, som giver vores elever gode rammer for at udvikle sig både fagligt, socialt og personligt.

Vi er netop i gang med de første skridt mod en helt ny skolebygning i Holstebro, som vi håber bliver klar midt i 2020.

 

Beliggenhed