Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sektionsleder til Tilladelser, Politiets Administrative Center

Midt- og Vestjyllands Politi

Vestjylland
06-03-2019
Expires
20-03-2019

Holstebro, Midt- og Vestjyllands Politi

Midt- og Vestjyllands Politi søger en faglig stærk sektionsleder til sektionen Tilladelser.

Vi er en del af en ny organisation, Politiets Administrative Center (PAC), som etableres frem mod medio 2019, da Regeringen har besluttet at flytte en række statslige arbejdspladser.

Du kommer til at have stor indflydelse i en udviklingsorienteret organisation, der kalder på endnu mere fokus på borgerne, kompetent sagsproduktion og driftsoptimering.

Om jobbet
Din sektion, der betjener hele landet, behandler eksempelvis ansøgninger fra dørmænd, vagtfirmaer, deres medarbejdere samt inkassofirmaer. Der behandles ansøgninger om lufthavns-ID og pas til børn uden forældres samtykke. Vi varetager administrative opgaver inden for ovennævnte områder på tværs af politikredsene i hele Danmark.

Sektionen behandler også en del andre opgaver, herunder lejlighedstilladelser, cykel- og motorløb, optog m.m. Det forventes, at sektionen skal behandle ca. 25.000 sager årligt.
Afdelingens medarbejdere er desuden en del af politiets katastroferegistrering KATREG.

Dine opgaver
Du vil blive ansvarlig for sektionens medarbejdere, deres løbende faglige og personlige udvikling såvel som den effektive drift. Du vil blive understøttet af en fagkoordinator og jurister med specialist viden, men det er dit ansvar, at sagsproduktionen forløber som den skal. Du bliver en del af sektionsledergruppen i en organisation, hvor der vil være meget fokus på det tværgående. Du skal sikre, at din sektion bidrager med de indsatser, der skal til for at det samlede PAC opnår de målsætninger og strategiske pejlemærker, der bliver sat.

På den korte bane skal du medudvikle og implementere ESDH samt robotic if til afdelingens processer. Dette indbefatter din deltagelse i arbejds- og projektgrupper.

Om dig
Vi ved godt, at ingen kandidater kan alt, men de træk vi har brug for er et analytisk blik for, hvordan ressourcerne bedst anvendes, evnen til at kunne gribe ideer fra medarbejderne og andre og omsætte ideerne til synlige resultater.

Du er en dygtig strategisk oversætter, der kan omsætte retning til handling. Du formår at navigere både op og ned. Du er dygtig til at kommunikere og besidder en god portion humor, mens du inspirerende og motiverende går forrest og får alle medarbejdere med. Samtidig evner du at udvikle og motivere den enkelte medarbejder, og du er dygtig til at håndtere konflikter. Vi forventer, at du er empatisk og anerkendende, opsøgende, synlig og tilgængelig for dine medarbejdere. Det er vigtigt for dig at sikre et godt arbejdsmiljø og opnå medarbejdernes tillid.

Du har evnen til at bevare roen, overblikket og kan lide at være i situationer, hvor der arbejdes i et højt tempo med mange omstillinger samt besidder du politisk bevågenhed. Du er handlekraftig og ikke bange for at træffe beslutninger selv om der er konsekvenser. Vi forventer en helhedsforståelse, der gør, at du tænker på tværs og ser dig selv som en del af den store organisation.

Du skal kunne dokumentere resultater gennem personaleledelse, grundet dit store kendskab til forvaltningsret, sagsbehandling i det offentlige og livet i en stor og kompleks politisk styret organisation.
Vi forventer, at du kan forestå implementering af nye metoder i sektionen samt at du kan kommunikere meningsgivende om de prioriterede opgaver og guide medarbejdere igennem driftsoptimeringsprocesser.

Ansættelsesforhold

Har du en akademisk baggrund, bliver du ansat på overenskomstvilkår i henhold til de til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation.

Har du en anden uddannelsesmæssig baggrund, bliver du ansat på overenskomstvilkår i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst. Alternativt bliver du ansat på anden relevant overenskomst.

Dit arbejdssted bliver indtil videre Stationsvej, 7500 Holstebro.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Kontakt

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til afdelingsleder Ole Astrup Aldershvile, tlf. 2113 1188.

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV, bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

 

Beliggenhed