Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kontorfunktionær til Familieretshuset i Odense

Statsforvaltningen, Afdeling Odense

Fyn
06-03-2019
Expires
18-03-2019


GENOPSLAG - Kontorfunktionær til Familieretshuset i Odense

Den 31. marts 2019 nedlægges Statsforvaltningen og erstattes af Familieretshuset. Vi er derfor i fuld gang med at skabe det nye Familieretshus. I den forbindelse får vi brug for en dygtig kontorfunktionær, som med base i vores skranke skal være med til at løse forskellige opgaver i kontoret.

Stillingen er på fuld tid og tiltrædelse er hurtigst muligt.

Opgaver
Din primære arbejdsopgave bliver at bemande skranken og tage imod børn og deres forældre, når de skal til møde i Familieretshuset. Du kommer derudover til at bistå med forskellige typer opgaver, f.eks. administrativt arbejde omkring børnegrupper, overvåget samvær, den nye kontaktpersonordning, aktindsigtsanmodninger, indbringelse af sager for retten og forefaldende kontorarbejde for afdelingens chefer og øvrige ansatte. Derudover vil der være konkret sagsbehandling i mindre komplekse sager.

Du skal være indstillet på at arbejde i et travlt og til tider hektisk miljø, hvor der stilles krav til både kvaliteten i arbejdet samt effektiviteten.

Kvalifikationer

Vi lægger vægt på, at

  • du har bestået kontoruddannelsen med speciale i offentlig administration eller har tilsvarende relevant uddannelsesmæssig bagrund
  • du kan yde en god service og rådgivning både til de forældre og børn, der skal til møde i Familieretshuset og til dine kolleger
  • du er empatisk og taktfuld kombineret med en følelsesmæssig robusthed i forhold til at håndtere samtaler med forældre i krise
  • du er effektiv og målrettet
  • du kan håndtere et stort antal forskelligartede opgaver
  • du er god til at få øje på, hvordan opgaver kan løses mest effektivt
  • du har lyst til at kaste dig ud i nye opgaver
Vi tilbyder

Et spændende og alsidigt job i et kontor præget af høj faglighed og med et godt socialt miljø, hvor vi sætter pris på humor og en uhøjtidelig omgangstone. Du bliver en del af en organisation med højt til loftet, og du vil selv have mulighed for at præge stillingen. Vi har flekstid som kan anvendes under hensyn til arbejdets tilrettelæggelse samt god pensionsordning.

Ansættelsesvilkår

Arbejdsstedet er Statsforvaltningen, Afdeling Odense og ansættelsesområdet vil være Børne- og Socialministeriet med tilhørende institutioner.
Du vil blive omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-fællesoverenskomsten) med tilhørende organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK).

Yderligere oplysninger

Hvis du ønsker yderligere oplysninger om arbejdsopgaverne, er du meget velkommen til at henvende dig til souschef Maja Olesen på telefon 91 33 46 66.

Familieretshuset

Den 1. april 2019 skal alle opgaver for brudte familier løses i et nyt, enstrenget familieretligt system. Indgangen til systemet bliver det nye Familieretshus.

Ansøgningerne bliver screenet og visiteret til det forløb, som passer til den enkelte families behov Her vil der bl.a. være fokus på at styrke forældrenes samarbejde om barnets trivsel med en konflikthåndterende tilgang.

Barnets trivsel er det bærende hensyn, og der oprettes derfor en særlig børneenhed med en kontaktperson til barnet.

Ansøgning

Hvis du er interesseret i stillingen, kan du sende en ansøgning, CV, eksamenspairer samt anden relevant dokumentation elektronisk via stillingsopslaget på
Statsforvaltningens hjemmeside senest mandag den 18. marts 2019.

Vi forventer at afholde samtaler fredag den 22. februar 2019.

Statsforvaltningen ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk baggrund.Beliggenhed