Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Gravermedhjælper

FEJØ MENIGHEDSRÅD

Lolland & Falster
04-03-2019
Expires
15-03-2019

 

Gravermedhjælper Fejø Kirke, deltidsstilling.

Stillingen som gravermedhjælper ved Fejø Kirke er ledig pr. 1.april 2019. Stillingen er normeret til ca. 700 timer i perioden 1.april til 30.november.

Arbejdsopgaver, arbejdstider, ferie og fridage planlægges i samarbejde med graveren. Menighedsrådets arbejdsgiverfunktion formidles af kontaktpersonen og formanden.

Vi forventer at:

Du har mod på fysisk udendørs arbejde på kirkegårdene og er indstillet på at medvirke ved kirkelige handlinger og aktiviteter som kirketjener, når graveren har fri. Har en positiv tilgang til arbejdsopgaverne, er fleksibel og selvstændig, og at du er imødekommende og god til at tale med mennesker i forskellige situationer.

 

Vi tilbyder:

Et alsidigt og fysisk krævende job, hvor du i samarbejde med graveren varetager renholdelse af kirkegårdene, herunder grandækning, græsslåning, beplantning, vanding og hækklipning og forefaldende arbejde. Oplæring. Samarbejde med gode og positive medarbejdere og et engageret menighedsråd.

Ansættelse og aflønning sker efter overenskomst for gravermedhjælpere på landsbykirkegårde indgået mellem Kirkeministeriet og Faglig Fælles Forbund (3F). Aftalen kan ses på www.folkekirkepersonale.dk. Aflønningen er på timeløn.

Nærmere oplysning om stillingen fås ved henvendelse til Graver: Hanne Humble tlf.40779858.

Eller Menighedsrådsformand: Charlotte Skou tlf.29849802.

Ansøgning med relevante bilag stiles til Fejø Menighedsråd på 7667fortrolig@sogn.dk senest d.15. marts 2019 kl.12.00.

Beliggenhed