Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Uddannelseskonsulent til Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier

Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier

Vestjylland
01-03-2019
Expires
15-03-2019

Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier
søger en uddannelseskonsulent til vores virksomhedscenter med fokus på de tekniske uddannelser primært til virksomheder i bygge- og fremstillingsindustrien.

Uddannelseskonsulentens opgaver er mangeartede, men fokus er det virksomhedsopsøgende arbejde.
I tæt samarbejde med arbejdsmarkedets aktører skal den kommende uddannelseskonsulent formidle og etablere lærer- og praktikpladser til skolens elever på erhvervsuddannelserne – både unge og voksne elever.

Endvidere omfatter opgaverne formidling og salg af skolens efteruddannelsestilbud, uddannelsesplanlægning samt etablering og gennemførelse af professionelle uddannelsesforløb for virksomheder og uddannelsessøgende borgere.
Der vil desuden være vejlednings- og formidlingsopgaver i tæt samarbejde med skolens øvrige afdelinger.

Arbejdsdagene vil være meget afvekslende og dynamiske, så det er vigtigt, at du kan have mange bolde i luften, overholde skarpe deadlines samt indfri høje kvalitetskrav.
Du vil komme til at indgå i et team bestående af erfarne konsulenter, markedsføringsmedarbejdere og studievejledere. Nøgleordene er kundeservice, kvalitet, kommunikation og samarbejde.

Baggrund
Din baggrund er ikke afgørende, men vi søger en uddannelseskonsulent, der kan skabe relationer til skolens samarbejdspartnere, og som evner at formidler og sælge skolens uddannelsestilbud til virksomheder og jobcentre.

Du skal både være en teamspiller, men samtidig skal du også i stor udstrækning kunne arbejde selvstændigt. Vi ser gerne, at du kan dokumentere salgsresultater fra tidligere ansættelser.

Den optimale uddannelseskonsulent har kendskab og indsigt på følgende områder:

o    Salg og rådgivning
o    Customer Relationship Management
o    Personaleuddannelse    
o    Organisationsudvikling
o    Arbejdsmarkedets forhold
o    Erhvervsuddannelser og AMU    
o    Kommunikation og formidling.

Vi forventer, at du er en ambitiøs person som nærer interesse for erhvervsuddannelsesområdet. Du skal have en udadvendt personlighed og være en suveræn kommunikator – både i skrift og tale. Forretningsforståelse, overblik og systematik er en selvfølge.

Vi forestiller os, at du har en erhvervsfaglig uddannelse som maskinsnedker, industritekniker, smed, tømrer eller måske en helt anden håndværksmæssig uddannelse eventuelt suppleret med en videregående uddannelse. Der kan naturligvis også være andre interessante konstellationer.

Yderligere oplysninger om stillingen
Er du interesseret i at høre mere om stillingens indhold, så kan uddannelses- og vejledningschef Nils Hedegaard kontaktes på mobil 2542 4512.

Tiltrædelse, løn og ansættelsesvilkår
Tiltrædelse den 1. maj 2019.
Ansættelsen er på fuld tid og sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og en række organisationer for akademikere i staten. Betalt attraktiv pensionsopsparing.

Elektronisk ansøgning
For at komme i betragtning til stillingen skal din ansøgning samt relevant dokumentation for dine kompetencer og tidligere ansættelser sendes via knappen "søg jobbet". Skulle der opstå problemer, kontakt venligst Heidi Bentzen på tlf. 7213 4552.

Ansøgningsfrist
Fredag den 15. marts 2019 kl. 9.00.
Vi forventer at afholde samtaler  den 22. og igen den 27. marts.
Alle interesserede, uanset personlig baggrund, opfordres til at søge stillingen.

Beliggenhed