Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Faglærer til tjeneruddannelsen på ZBC i Slagelse

ZBC

Vestsjælland
22-02-2019
Expires
21-03-2019

Vi søger en ny kollega til tjeneruddannelsen, der sammen med os kan indgå i et forpligtende teamsamarbejde med det formål at uddanne fremtidens tjenere. Vi er et team, der igennem mange år har været stolte af at udbyde en uddannelse, hvor vi har den enkelte elev i højsædet, når det handler om at gøre dem så dygtige som muligt. Vi har alle en forståelse for, at de mennesker vi møder, kommer med hver sin baggrund, og det er vigtigt, at vi møder alle vores elever med respekt og anerkendelse.

 

Vi tilbyder dig
Et spændende og inspirerende job, der vil give dig faglige og pædagogiske udfordringer med gode muligheder for personlig udvikling.

Som underviser på ZBC er din indsats synlig. Den afspejler sig hver dag i dine elever og kursister. Undervisning er en livsstil, og du skal trives med at slå dine daglige folder sammen med en masse mennesker, der brænder for at lære. Du vil blive en del af et lærerteam, hvor de primære opgaver er at udvikle landets kommende tjenerelever og efteruddanne branchen.

Vi arbejder projekt- og helhedsorienteret med pædagogisk nytænkning som omdrejningspunkt, og vi er meget åbne over for dine idéer. Du tør prøve nye veje, og du lærer af det, der ikke lykkes. Du får en hverdag med mange udfordringer og kan regne med et godt kollegialt samarbejde.

 

Faglighed og udvikling

Du er stolt af dit fag og har en høj faglighed. Du vil derfor være med til at oplære og udvikle fremtidens dygtigste elever og kursister.

Måske har du tidligere erfaring med at arbejde med elever og/eller kursister – du har i hvert fald et brændende ønske om at arbejde med unge og voksne mennesker.

 

Hvad kvalificerer dig til stillingen?

  • Du er uddannet tjener og har en videregående uddannelse inden for tjenerfaget, som for eksempel sommelier eller tilsvarende.
  • Du har mindst 5 års solid erhvervserfaring inden for området.
  • Du har almene kompetencer svarende til niveauet i den erhvervsgymnasiale fagrække.
  • Du har gerne gennemført en pædagogisk uddannelse på diplomniveau, men det er ikke et krav. Vi sørger for, at du får den nødvendige pædagogiske efteruddannelse, så du kan matche de undervisningsmæssige krav, der stilles til en underviser.
  • Du er engageret og har et højt fagligt niveau, særligt inden for vine og med lyst til at udvikle dig fagligt og menneskeligt.
  • Du er udadvendt, er stærk i dine kommunikationsformer, du har gode samarbejdsevner og lyst til at engagere dig i arbejdsfællesskabet på en levende skole, hvor vi samarbejder med erhvervslivet.
  • Du ser dig selv som en person, der kan facilitere god læring og trives med at tænke nye tanker samt udvikle den måde vores elever og kursister skal lære på.
  • Du er kvalitetsorienteret og forstår betydningen af samarbejde mellem skole, branche og elev, og du har lyst til at give din faglige viden og din erhvervserfaring videre til eleverne med en ambition om, at de skal blive så dygtige til deres fag, som de kan.
  • Du har lyst til og interesse for at uddanne dig i relevante fag og undervisningsområder.
  • Du har et godt kendskab til IT og bruger det som en naturlig del af din hverdag.

 

Ansættelse

Ansættelse sker på fuldtid, og vi ser frem til at byde dig velkommen den 1. august 2019.

Ansættelsen finder sted på tjenestemandslignende vilkår, hvilket bl.a. indebærer en pensionsordning på 18%.

Ansættelsen er på ZBC – som udgangspunkt med tjenestested på Valbyvej 69 i Slagelse.

Som uddannelsesinstitution indhenter vi børneattest i forbindelse med en eventuel ansættelse.

 

Ansøgning

Ansøgningsfristen er torsdag den 21. marts 2019 - der modtages alene ansøgninger via link/formular i stillingsopslaget. Ansøgninger modtages ikke efter ansøgnings fristens udløb.

Første samtalerunde forventes afholdt i uge 13, 2019. Anden samtale forventes afholdt i uge 14 eller 15, 2019.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen. Vi lægger alene vægt på kvalifikationer og kompetencer.

 

Har du spørgsmål, eller ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte:

Mona Pedersen, uddannelsesleder på tlf. 4133 4755 eller på mail mspe@zbc.dk.

 

Du kan læse mere om ZBC og vores uddannelser på http://www.zbc.dk.

 

Hvem er vi?
ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte, en omsætning på 700 millioner og adresser i 7 byer på Sjælland. Vi udbyder mere en 40 forskellige erhvervsuddannelser og har teknisk gymnasium og handelsgymnasium, ligesom vi tilbyder efter- og videreuddannelse inden for mange brancher. Derudover har vi mange faglige og sociale miljøer. Hos os er der fokus på den individuelle elev, men vi lægger også vægt på, at vores elever er en del af et stærkt fællesskab.

Selv om vi er en stor skole, er vores primære mission at bevare bredden i uddannelsestilbuddet og have en høj kvalitet i uddannelserne. Vores skole er også internationalt orienteret, så elever på alle uddannelser har mulighed for at komme i praktik i udlandet. Vi har samtidig fokus på, hvad ZBC’s arbejde betyder for vores samfund og ikke mindst for vores mange elever, kursister, samarbejdspartnere og virksomheder.

Fælles for os på ZBC er, at vi på forskellig vis og med høj faglighed, arbejder med mennesker, uddannelse og efteruddannelse.

ZBC
Vær med. Verden er til at forandre. 

Beliggenhed