Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Underviser til ''Konstruktion og arkitektur''

Mercantec

Midtjylland
21-02-2019
Expires
24-03-2019

Har du en baggrund som tømrer, struktør eller lignende, og går du med en drøm om at kunne videregive din viden og erfaring til fremtidens håndværkere, så er chancen her!

Vi søger en kollega, der brænder for sit fag, og som vil være med til at danne og uddanne vores unge elever. På fagretningen Konstruktion og Arkitektur, skal du introducere eleverne til byggefagenes mange muligheder, og herigennem får du en stor rolle i forhold til at hjælpe eleverne med at træffe deres uddannelsesvalg.

GF1 er Mercantecs grundforløb for elever, som kommer lige fra 9. eller 10. klasse. GF1 er bygget op omkring forskellige fagretninger, som hver især giver indblik i de erhvervsuddannelser, som vil være oplagte at vælge bagefter.

Om stillingen

Som tovholder og underviser på fagretningen ”Konstruktion og arkitektur” får du en varieret hverdag med mange forskellige opgaver, blandt andet at:

  • introducere byggefagene gennem tværfaglige projekter, der tydeligt viser sammenhængen mellem teori og praksis i direkte relation til de brancher eleverne skal videre i
  • sikre kvaliteten i projekterne gennem din egen brede faglighed og et tæt samarbejde med de andre fagretninger på GF1
  • deltage i vores mange aktiviteter rettet mod grundskolerne
  • indgå i projekter, udviklingsarbejde og samarbejde med Mercantecs øvrige uddannelsesafdelinger

Du bliver også kontaktlærer for en gruppe elever. Du vejleder eleverne i forhold til uddannelsesvalg, sikrer elevernes faglige fremgang, og generelt har du fokus på trivsel og elevernes sociale samspil. På GF1 har vi desuden fokus på elevernes almene dannelse og på at gøre dem klar til arbejdsmarkedet. Det er derfor nødvendigt, at du også har dette for øje.

Undervisning i grundfagene dansk, matematik og naturfag hænger tæt sammen med de tværfaglige projekter, og har du undervisningskompetencer i nogle af disse fag, kan det derfor også blive en del af dine opgaver.

Vores nye kollega
Vi søger en kollega som h
ar stor interesse for erhvervsuddannelsesområdet, og som har lyst til at give sin faglige viden og stolthed videre. Undervisningserfaring vil selvfølgelig være en fordel, men det vigtigste er, at du tør kaste dig ud i opgaven og sætte din faglighed i spil i såvel projekter som i de almene fag.

Rent formelt har du en relevant faglig uddannelse som fx tømrer eller struktør, og du har aktuel erfaring fra bygge-/anlægsbranchen. Det er som nævnt ikke et krav, at du har undervisningserfaring, men erfaring med målgruppen fra forskellige sammenhænge er nødvendig, og du skal være parat til at tage en pædagogisk uddannelse hen af vejen.

Som person opleves du som kontaktskabende med fokus på dialog. Du er åben og ærlig, og du formår at tilpasse din kommunikation til målgruppen. Du bidrager aktivt til at skabe et socialt stærkt unge-miljø, og du formår at integrere motion og bevægelse i elevernes hverdag, samt at formidle vigtigheden heraf.

I forhold til teamet er du udviklingsorienteret, ser muligheder og involverer dig i nye ideer og tiltag. Du er ansvarsbevidst, og de opgaver du påtager dig bliver varetaget og afsluttet med kvalitet. Sidst men ikke mindst, er du indstillet på, at anvendelsen af digitale læringsmidler er en naturlig del af læreprocessen.

Yderligere oplysninger og ansøgning

Der er tale om en fast stilling på fuld tid. Ansættelse i henhold til organisationsaftale mellem Finansministeriet og Uddannelsesforbundet. Tiltrædelse snarest mulig.

Hvis du har lyst til at høre mere om GF1 og den ledige stilling, er du meget velkommen til at kontakte uddannelsesleder Rie Dalsgaard.

Du søger stillingen ved at klikke på ”Søg stillingen” i højre side af skærmen. Ansøgningsfristen er den 24. marts 2019 og samtaler forventes afholdt 1. april 2019.

Du kan læse mere om GF1 og vores fagretninger her

Beliggenhed